Цялата рода на Евтим Милошев празнува Петровден

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Цялата рода на Евтим Милошев празнува Петровден

21309
на 29.06.2020
Цялата рода на Евтим Милошев празнува Петровден
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днешният Петровден е специален за семейството на продуцента на "Откраднат живот" Евтим Милошев. Няколко от най-близките ми хора имат имен ден.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Днес е национален празник за моето семейство. Имен ден имат баща ми, сина ми Пепе, племенника ми, племенницата ми Павела, тъст ми Павел. Възползвам се от ефира да им честитя!", поздрави ги от тв ефира Милошев.

Тази седмица той ще е гост-коментатор в "Преди обид". Милошев разкри също, че заради специфичната обстановка с коронавируса, тази година не е резервирал ресторант за семейния празник.

"По принцип се отцепва половин ресторант, да не кажа цял. Но сега трябва да се съобразяваме с коронавируса. Затова ще минем без специална организация, но вкъщи ще има. Големият Митко е шеф, на 13 стана, готви супер омлет и телешко. Първия път го изядох с мъка. Той разбра, че не е добре. Казах му, че телешко не се готви лесно. Мите, готви се за довечера!", отсече Милошев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК