Цяло лято ремонти на „Цариградско“

ЧАС ПИК

Цяло лято ремонти на „Цариградско“

7353
на 21.05.2015
Цяло лято ремонти на „Цариградско“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ремонтите на една от основните и най-натоварените пътни артерии в София - "Цариградско шосе", ще продължат през цялото лято. Това стана ясно от думите на столичния кмет Йорданка Фандъкова, която днес инспектира течащата рехабилитация на мост над р.Искър.

препоръчано

Тя уточни и че това съоръжение е в най-тежко състояние, тъй като не е било ремонтирано от построяването му, предаде БТА. Най-скоро се очаква да приключат ремонтните дейности в едно от платната на отсечката от бул. "Александър Малинов" до Околовръстния път. До 10 юни трябва да бъде готово южното и то да поеме движението и в двете посоки, след като ден по-късно тръгне ремонтът и на северното. Целият участък трябва да бъде завършен и пуснат в експлоатация до средата на август. За Деня на детето – 1 юни и след приключването на учебната година обаче движението по "Цариградско шосе" да стане още по-затруднено, тъй като започва и рехабилитацията на участъка от бул. "П.К.Яворов" до моста на "4-ти километър".

Паралелно ще тече и обновяване на част от локалните платна на градската магистрала в столицата. Всички ремонти трябва да приключат до началото на новата учебна година 15 септември, обяви Йорданка Фандъкова. Според думите й изпълнителите на ремонтните дейности ще бъдат следени стриктно дали спазват заложените срокове за приключването на работата по отделните участъци. В същото време няма да се позволява и компромис с качеството, каза още столичният кмет.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК