Цял свят страда от коронавирус, само нашите Атанас Атанасов и Крум Зарков - от словесна диария

Политика

Цял свят страда от коронавирус, само нашите Атанас Атанасов и Крум Зарков - от словесна диария

128894
на 03.12.2020
Цял свят страда от коронавирус, само нашите Атанас Атанасов и Крум Зарков - от словесна диария
Автор:   Ива Николова

Целят свят и цяла България се занимават с коронавируса и никой не полага грижи за тежката словесна диария, от която вече хронично боледуват видни опозиционери у нас. Видни, защото се показват по телевизията. Иначе социолозите не ги виждат особено като бъдещи фактори в родната политика.

препоръчано

Вчера обаче телевизионното пространство яко се осмърдя от изверженията на две сродни души, според вълнуващите откровения на едната от тях - ко-лидера на ко-структурата ДеБъ Атанас Атанасов (да не се бърка с COVID, въпреки сходното им поведение). Преди седмица демократстващият председател на ДСБ взриви мало и голямо с признанието си, че се канят да управляват с бившето червено острие и емблема на кабинета "Орешарски" Мая Манолова и чалгаря Слави Трифонов. БСП не я спомена, но тя се подразбира, защото кой друг иначе би могъл да извлачи тия политически лилипути във властта също в ко-вариант.

Хората получиха резки позиви за повръщане от тази зловонна консистенция. Но Атанасов, вместо да пие въглен, за да усмири словесната си диария, я обясни с изхождането: "Не е важно с кого, а е важно защо". Явно напънът му е бил много мощен, понеже го и повтори с добавката, че "преди изборите е нужна концентрирана сила".

След което веднага доразводни концентрацията на изхождането си с нов елемент - че във властта имало "корупция и проституция". На това място чак ДеБъ-угодната Цецка Ризова хлъцна. А Атанас Атанасов по неговата си гномска логика навърза Бойко Борисов, фото-сглобките от спалнята му, изявлението му пред "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг", че някаква родна Мата Хари, с която е имал близки отношения, е шетала в дома му и... проституцията.

Борисов разкри за себе си: "Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности". Обаче в гномската интерпретация на Атанасов потребностите на един мъж могат да се задоволяват само от проститутки и затова Борисов "се възползва от такъв тип услуги, за да задоволява човешките си потребности". Цецка Ризова пак хлъцна.

Ама Атанас Атанасов ги знае тия работи - и той жена е сменял. Сигурно затова беше категоричен, че фото-сглобката от спалнята на Борисов е направена от проститутка. Из публичното пространство бродят подозрения, че зад метафората "Мата Хари" се крие една популярна напоследък дама. Но Пламен Бобоков да се оправя с Атанас Атанасов какво е имал предвид, наричайки дамата от спалнята на Борисов "проститутка". Иначе жена му Христина Бобокова е известна като ценителка на изкуството.

Ала при диарията прошка няма, напъните те хващат навсякъде и по всяко време. Затова Атанасов овенча телевизионното си изхождане с констатацията: "Значи пистолетът е негов, а парите не са". На тоя човек някой трябва да му обясни как се прави фотомонтаж, ама много бавно, та да разбере.

И понеже диарията също като COVID-19 се причинява от вирус, близките контакти между ДеБъ и БСП все по-неудържимо разпространяват и тая зараза. Вече в крайно тежка форма при социалистите я прекарва Крум Зарков, който също често има телевизионни изхождания. 

Тия хора явно не само не се лекуват, но и не спазват никаква диета за сгъстяване на словесните си консистенции, защото онова, което блъвна Зарков, беше някаква чудовищна смесица от политическите отпадъци, с които безразборно се е нагълтал. Как така сме щели да купуваме ваксини, като не знаем какво купуваме. Цяла свят и цяла Европа знаят, сал един наш Зарков не знае. Нататък стана страшно, а човешката логика отнема - какви били тия планове за пандемиите, които се съобщавали на брифинги. Интересно къде да ги съобщят?!

За да се реши водната криза в Бургас, в парламента трябва да бъде изслушан Бойко Борисов, понеже - я какво станало в Перник. Като че ли това, което стана в Перник не беше по време на предишното управление на БСП. Обаче Зарков свенливо подмина въпроса защо Румен Радев не свиква КСНС за здравната криза в държавата.

Не ще Зарков да слуша Румен Радев и правилно. Иска да слуша Бойко Борисов, понеже бюджетът за догодина изсипвал рогът на изобилието върху хората. Като че ли БСП не искаше да се раздават пари и то без никакви правила - на калпак. Когато парите се дават по сектори обаче, не му харесва. И шумно преглътна пред неоспоримия факт, че ЕС дава огромен пакет от помощи за България заради коронавируса.

Нататък, за каквото и да го попитат, се поля протритата мантра за реформи например в здравеопазването. Ама ние ги знаем тия БСП-реформи в здравеопазването - да се одържавят болниците. Но как ще се издържат, и БСП, и Зарков не знаят. Само че ако няма кой да осигури машинното гласуване на избори, БСП щяла да е права. А защо БСП не направи показно, като наеме машини за вътрешнопартийния си вот, на който избра Корнелия Нинова за лидер, Зарков не каза. И тоя път ние знаем защо - друг път щяха да я изберат Нинова с машинно гласуване.

Ама си трае Зарков за тия неща.Че как няма да си трае! Зарков изплю камъчето и защо упорито не лекува словесната си диария. Говорейки за сезирането на прокуратурата за нещо си там, вместо да каже Наказателен кодекс, каза Изборен кодекс. Чичко Фройд ги е изследвал тия грешки - наричат се фройдистки.

Ето къде ги стяга чепикът и социалистите, и ортаците им от ДеБъ от метежническото лято и превратаджийските опити на Румен Радев  - че идват избори, здравна криза има, но и пари има. Виж, с политическата криза не им се получи. Не стават тия хора за нищо - ни да управляват, ни политически кризи да правят.  

Но да осират всичко покрай себе си много ги бива. И затова явно до изборите няма да лекуват словесната си диария, а дори точно обратното - ще я подклаждат с всякакви безразборни яхнии и тюрлю гювечи тип "ДеБъ + Мая Манолова + чалгаджията Славчо + сол на вкус във вид на други политически отпадъци + брашно колкото поеме във вид на БСП и Румен Радев".

Само че отсега е видно, че с такава честота на изхожданията и с тази консистенция на съдържанието им няма как да заразят избирателите. Българите отдавна откриха ваксината срещу тях на собствения си гръб и имат непробиваема имунна система срещу подобна диария. Още повече, като вдишват зловонието, което разпространяват сегашните й носители от сорта на Атанас Атанасов и Крум Зарков.

Затова е по-добре те да се погрижат за здравния статус на собствените си освирепели за власт търбуси, вместо да се опитват да инфектират цялата нация и държава с диаричния си вирус.

Сподели:
Бомба x
Ето ги зодиите, които никога не показват, че са слаби Ето ги зодиите, които никога не показват, че са слаби
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това