Чакат Калин Стоянов в Пловдив заради трагичния случай с полицая

Инциденти

Чакат Калин Стоянов в Пловдив заради трагичния случай с полицая

45211
на 13.08.2024
Чакат Калин Стоянов в Пловдив заради трагичния случай с полицая
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Продължава разследването на инцидента, при който вчера 7-годишно дете простреля смъртоносно баща си в Пловдив.

препоръчано

Детето е използвало служебното оръжие на бащата, който е бил полицейски служител.

Инцидентът е станал в сградата на “Специализираните полицейски сили“ в града. Работи се по няколко версии. Проверява се и дали оръжието се е съхранявало правилно.

Веднага след случилото се, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е поискал оставката на директора на пловдивската полиция, а мотивът - неосъществен контрол.

Очаква се по-късно днес Стоянов да пристигне в Пловдив, да се запознае лично с докладите на полицейските шефове, а след това да даде още информация по темата. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК