Чанинг Тейтъм влиза в армейските редици

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Чанинг Тейтъм влиза в армейските редици

8752
на 27.11.2020
Чанинг Тейтъм влиза в армейските редици
Автор:   ПИК

Най-добрият стриптизьор сред актьорите Чанинг Тейтъм ще влезе в редиците на армията. Феновете могат да бъдат спокойни - звездата не обмисля преквалификация. Вместо това ще нарами оръжие за новия си филм "Куче".

препоръчано

Продукцията е специална за Тейтъм и по друга причина. С нея той ще прави режисьорския си дебют. Сценарият пък гравитира около неговия герой Бригс, който поема на път със своя най-добър приятел, кучето Лулу, за да стигне до погребението на свой "брат" от армията.

Въпреки световната пандемия, снимките към филма вече се състояха, като актьорът засне и последната си сцена преди дни. Повода той отпразнува, като обръсна косата си.

"Няма нищо, наистина нищо по-хубаво от това, че свърших най-трудната задача в живота си. И след това да обръсна главата си, за да се освободя от енергията на героя. Беше като ритуал. Да се освободя от себе си. А да бъда свободен винаги е било приоритет за мен", намигна Тейтъм в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това