Частични местни избори в 16 населени места - ето къде избраха нови кметове

Региони

Частични местни избори в 16 населени места - ето къде избраха нови кметове

19737
преди 5 часа
Частични местни избори в 16 населени места - ето къде избраха нови кметове
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Частични местни избори се проведоха в неделя в 16 места в страната - при сравнително слаба избирателна активност.

препоръчано

Във Варна ще има втори тур на изборите за кмет и в двата района - "Одесос" и "Приморски".

В плевенското село Коиловци също се стигна до балотаж заради три гласа разлика между получилите най-много гласове кандидати.

Избори се проведоха и в две пловдивски села - хисарското село Ново Железаре и карловското село Войнягово.

Без нарушения премина изборният ден в монтанското село Габровница.

В Шуменско - кмет успяха да излъчат жителите на село Ясенково, както и на село Висока поляна.

Кмет беше избран в свиленградското село Студена. Това е Андон Андонов Той получава 144 гласа. За най-близкия му съперник - Петко Пачов, са гласували 57 души. 

Частични местни избори се произведоха още в община Омуртаг, където за кметския пост се съревноваваха четирима души, както и в две села в Бургаско - Трояново и Череша.

Избраният миналата година кмет на дупнишкото село Бистрица Христо Христов печели частичния вот, обявиха от Общинската избирателна комисия. Той беше единствен кандидат.

Най-голямото село по брой жители в страната - софийското село Лозен, избра нов кмет на проведените в неделя частични местни избори.

Инж. Васил Станчев беше избран за кмет на село Лозен на първи тур, похвали се пръв лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК