Челси брои огромна сума за бразилски талант

Световен футбол

Челси брои огромна сума за бразилски талант

13930
на 22.06.2024
Челси брои огромна сума за бразилски талант
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Челси договори бразилския талант Естевао, твърди трансферното гуру Фабрицио Романо. Общата трансферна сума може да набъбне до 60 милиона евро.

препоръчано

34 милиона евро ще бъдат гарантирани, като евентуални още 6 ще се добавят при определени изиграни мачове на футболиста за Палмейрас.

Допълнителни 17 милиона евро се гарантират, ако Естевао е титуляр няколко сезона за Челси и има още 4 милиона допълнителни бонуси, които са определени като трудни.

Договорът на футболиста ще е до 2033 година, като това е поредният дълъг контракт за "сините" при новия собственик Тод Боули.

Естевао ще се присъедини към Челси след Световното клубно първенство през 2025 година.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК