Челси продължава да пропада, този път без Жозе Моуриньо

Световен футбол

Челси продължава да пропада, този път без Жозе Моуриньо

3761
на 07.11.2015
Челси продължава да пропада, този път без Жозе Моуриньо

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шампионът Челси допусна трета поредна загуба в Премиър лийг, след като отстъпи с 0:1 на Стоук Сити на "Британия Стейдиъм". Марко Арнаутович вкара единствения гол в този мач с акробатично изпълнение в 53-ата минута. Гостите нямаха и късмет, след като удар на Педро Родригес срещна гредата, а Лоик Реми можеше да получи дузпа към края. Поражението е седмо за лондончани от началото на сезона в Премиър лийг, а бъдещето на Жозе Моуриньо, който днес не бе на стадиона заради поредното си наказание, изглежда все по-несигурно, пише Sportal.bg.

препоръчано

Диего Коща водеше атаката на гостите, като той бе подпомаган от Еден Азар и Педро Родригес. Сеск Фабрегас отново остана на скамейката за началото и се появи след почивката. Абдул Рахман Баба започна на левия бек, докато Сесар Аспиликуета бе отдясно на защитата.

свързани новини

Челси бе по-добрият отбор през първото полувреме, като най-активен в състава на гостите бе Еден Азар. Стражът на Стоук Сити Джак Бътланд обаче за пореден път показа, че се намира в добра форма и спаси два опасни удара на Рамиреш и Коща. Глен Джонсън пък пропусна най-добрата възможност за домакините, след като неговият удар бе париран от Бегович.

В 53-ата минута Стоук нанесе тежък удар на Челси. Глен Джонсън получи от Шакири по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Уолтърс продължи към Арнаутович, който стреля от въздуха. Бегович докосна топката, но ударът бе силен и тя се озова във вратата на гостите - 1:0. В 67-ата минута късметът покри домакините, след като Педро стреля технично с левия крак, но топката срещна гредата.

Девет минути преди края Азар пропусна нова чудесна възможност да изравни. В 85-ата минута и Лоик Реми се размина с гола, след като преодоля Бътланд, който го закачи, нападателят загуби равновесие, но опита да отиграе падайки, без да търси дузпа. В крайна сметка Реми не успя да вкара, а сигнал за нарушение не последва.

Челси е на 16-о място с едва 11 точки след 12 кръга. Стоук е 12-и с 16 т.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК