ГОРЕЩО
Радев трябва да бъде спрян
ДПС-Ново начало на митинг в защита на стабилността в държавата
Радомир Чолаков: Не произвеждаме достатъчно храна
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Освен по форма и цвят, чушките се различават и по своите хранителна стойност и полезни качества. По същество те са един и същ зеленчук, но се различават по времето на зреене.
препоръчано
А именно, зелените чушки се берат много млади и затова имат леко горчив вкус.
Следват ги жълтите чушки, докато червените чушки узряват още около месец, така че съдържат много вторични растителни масла и най-много витамин С от всички чушки.
Затова червените чушки са най-здравословният сорт чушки, съобщава B92.
свързани новини
НЕОЧАКВАН ЕФЕКТ: Български червени чушки помагат при... косопад
13441
на 24.02.2023


