Вход
София
Времето в София -3 o C

"Червените кхмери" на "Позитано" 20 с План "Нинова" за диктат в БСП и пълно узурпиране на партията

"Червените кхмери" на "Позитано" 20 с План "Нинова" за диктат в БСП и пълно узурпиране на партията

на 17.11.2019
143518
35
"Червените кхмери" на "Позитано" 20 с План "Нинова" за диктат в БСП и пълно узурпиране на партията
Автор: ПИК
17.11.2019
35
143518

Лидерката на БСП Корнелия Нинова и кликата й, окупирала "Позитано" 20, са скроили процедурен план, с който да прочистят цялата партия от несъгласните с тях, да установят пълен авторитарен диктат в столетницата и да направят сегашната председателка едва ли не пожизнен неин ръководител.

Прокарването му ще стане още днес, по време на заседанието на Националния съвет, което се очаква да бъде едно от най-кървавите, каквито са всички такива пленуми, откакто Нинова е застанала начело на партията. Председателката ще се опита да прокара грозния си набег срещу столетницата като точка 3 от дневния ред.

Това научи ПИК от отлично информирани източници в БСП.

Вътрешната опозиция е отлично информирана за намеренията на окупиралата "Позитано" 20 хунта, както я определя, и нарича инициативата "Планът "Нинова".

Според него още на днешното заседание, за да замаже погрома на местните избори, който БСП понесе заради грубите посегателства върху решенията на местните структури и върху самите местни структури, и погазването на устава на партията, Нинова ще наложи решение за откриването на процедура по провеждането на пълен отчетен и изборен цикъл в партията.

По принцип такива процедури са откриват 3 месеца преди изтичането на мандата на ръководните органи на столетницата, само че мандатът на Нинова приключва през май догодина. Кликата й обаче бърза да изпревари сроковете, за да успее да наложи безобразията си в цялата партия и така през следващите 6 месеца БСП да не се занимава с нищо друго, освен със себе си и с вътрешните си разправии.

Въпросният пълен изборен цикъл ще започне от основните партийни организации, от най-низовите структури, които са натоварени и с най-важните кадрови задачи за раководството на БСП - да номинират делегати за конгреса, кандидати за общинските съвети и претенденти за председател.

Пъкленият План "Нинова" предвижда точно тези основополагащи промени в състава на ръководните органи на партията да бъдат извършени около коледните и новогодишните празници, когато хората си имат съвсем други грижи. Още повече, че след претоварената изборна година, през която БСП тежко изгуби два избора - за евродепутати и за местна власт, губейки електоралната си тежест под 500 000 гласа, хората са изтощени и обезверени.

Както ПИК многократно съобщи, хвърчат оставки, а преди, по време и след провеждането на двата избора не само отделни социалисти, но и цели партийни структури напуснаха партията заради грубите набези на Нинова и екзекутора на партията и нейна дясна ръка Кирил Добрев върху тях.

Точно на това разчита Планът "Нинова", за да прочисти низовите структури и да наложи свои хора в тях, които на свой ред да номинират удобни и съгласни с всичко делегати на конгреса, членове на общинските съвети и, разбира се, председател.

Според замисъла на "червените кхмери", както още наричат сегашното си ръководство социалистите, през февруари и март 2020 г. трябва да се проведат градските и общинските конференции. А в края на март и началото на април да се премине към пряк избор на председател вече не на Националния съвет на столетницата, а на цялата БСП, каквато промяна прокара в устава на партията самата Нинова. Конкгресът пък е предвиден за първата половина на май. А на него вече ще заседава един съвсем нов и напълно удобен на "хунтата" Национален съвет, в който няма да има недоволни и критици на ръководството и ще гласува като един всички безумия, които то върши и които водят до зануляването на БСП, както е убедена вътрешната опозиция.

Като критерий за прочистването на структурите ще бъде издигната загубата на местния вот в отделните региони. Вътрешната опозиция смята, че този критерий е много добър, тъй като отстраняването на провалените трябва да започне именно от Корнелия Нинова, която за трети път през последните 2 години и половина губи избори, и нейната грозна сянка Кирил Добрев, който се провали дори в провеждането на събранието на местната структура в Габрово, след като не можа да излъчи кандидат-кмет на червените за столицата на хумора.

На всичкото отгоре с цялата тази работа е решено да се заеме напълно оскандаленият и неприемлив за повечето социалисти сегашен зам.-председател на БСП Кирил Добрев, който титанично се провали и на местните избори, включително и в региона, откъдето беше избран за депутат - Габрово, където БСП спечели само едно кметско място - в Дряново, и то по чудо и благодарение единствено на личните качества и усилия на младият кандидат Трифон Панчев, без никаква помощ от централата, каквато нямаше и за почти всички червени кандидати в страната.

Именно Кирил Добрев ще бъде докладчик по Плана "Нинова" на днешното заседание, което допълнително влудява социалистите. Причината е, че заради набезите на Добрев в местните структури БСП се прости със свои знакови лица и цели структури, а във Варна, откъдето поискаха и оставката му, без малко не отнесе и боя. Освен това червените още помнят грозните сцени, когато през 2009 г. Добрев бе заловен да извършва фалшификации при избора на Изпълнително бюро и изхвърлен от преброителното тяло.

Социалистите просто не могат да си представят, че на този манипулатор и фалшификатор на гласове ще бъде поверен и сегашният продължителен изборен процес в партията и са категорични, че самият факт, че той е натоварен с тази задача ясно показва какви са намеренията на Нинова и обкръжението й.Те са напълно наясно, че в БСП просто не ги искат и няма друг начин да се задържат на ръководните постове, освен да фалшифицират вота.

Към това се добавя и фактът, че правила за прякото избиране на нов лидер на БСП просто няма, както се разбра и по време на псевдоконгреса по повод на мнимата оставка на Нинова. Затова сега Планът "Нинова" предвижда такива правила да бъдат приети до края на тази година, макар предложеният от "червените кхмери" на "Позитано" 20 проект да беше отхвърлен.

Така и до този момент остава неясно кой ще има право да гласува по време на прекия избор на лидер, кой ще разполяга с прословутите електронни карти и дали по-възрастните членове на БСП ще могат да се справят с тях, как ще се действа с т.н. "мобилни урни", които ще се разнасят насам-натам и какво ще гарантира липсата на манипулации и фалшификации при този тип гласуване.

Освен това не е ясно и до коя дата трябва да е станал член на БСП човек, за да има право да участва в предстоящите избори на местни органи, Национален съвет и лидер на партията. Нито колко всъщност са членовете на столетницата. Както ПИК съобщи, Нинова натъпка централата на "Позитано" 20 с бивши куки, които нямат нищо общо със социалистическата партия, но те сложиха ръка на целия й архив, включително и на досиетата на нейните членове. Според социалистите, ако се съди по размера на членския внос, деклариран от ръководството през последната година, в БСП е останал едва една трета от състава й.

Нинова и кликата й са напълно наясно, че прокарването на този план на днешното заседание на Националния съвет изобщо няма да е лесно, затова след дълго отлагане те свикаха първия пленум на висшия си ръководен орган във вид на разширено заседание заедно с ръководствата на местните структури, депутатите и новоизбраните кметове. Според информация на ПИК засега само 5-ма от последните са потвърдили участието си. Но пък за сметка на това "хунтата" на "Позитано" 20 се е опитала да си гарантира гласове в своя подкрепа, разводнявайки състава на Националния съвет с верни свои пажове.

"Червените кхмери" са под огромно напрежение и заради внесената декларация за критичното състояние на БСП и пагубното управление на Нинова, както и за пълната несъстоятелност на идеята в такава ситуация и с това ръководство да се провежда пряк избор на лидер, подписана от 50 социалисти, които оскат оставката му заради неспирните провали. Тези 50 социалисти не са всички, които настояват за радикалната промяна по върховете на партията си. Сред тях има много нови и различни от онези 65 членове на Националния съвет на БСП, които поискаха свикване на извънредно заседание на висшия ръководен орган заради терора, който Нинова и кликата й упражни върху местната структура във Варна, както и на други места в страната по издигането на кандидати за общински съветници и кметове. А бройката на въпросните 65 членове значително е нарастнала.

Декларацията беше внесена в канцеларията на БСП с подписите на 23 души от всички подписали я 50, макар това да не е необходимо. Но по този повод от "Позитано" 20 разпространиха съобщение, че много от подписалите не са били питани или са се отказали от подписите си. Проверка на ПИК установи, че това е лъжа.

Въпреки това на днешното заседание на Националния съвет Нинова и кликата й ще се опитат да неглижират декларацията на недоволните и изобщо да не я разглеждат по време на пленума, а да наложат своя План "Нинова" за окончателно узурпиране на столетната партия. Заради всичко това се очаква днешното заседание да протече в изключително напрегната обстановка и сред бурни скандали, чиито изход засега остава неизвестен. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(35)
1
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗAДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВAЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРEПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
2
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
ЛИ Е НИНОВА ? СЪПРУГЪТ Й ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ ЗАСТАНА ДО НЕЯ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛНАТА УРНА......
5
След 5-месечно затишие на недоволството хиляди чехи поискаха днес оставката на премиера и милиардер Андрей Бабиш в парка "Летна" - място на масови демонстрации, допринесли до голяма степен за падането на комунизма през 1989 г. Те дават на Бабиш краен срок до 31 декември да елиминира всички конфликти на интереси, произлизащи от бизнес и медийната му империя или да се оттегли. Над 200 000 души участват в демонстрацията, съобщи в "Туитър" чешката полиция.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
A kak Zvetelinka pridobi banka za edna nocht. I dali ivo Prokopiev I ne beche sadruznik. A kade i s koi beche Borisov togava????
8
ИЗБИРАТЕЛИТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП , ДОКАТО ТАКЪВ ЛИДЕР Е НА ЧЕЛО ! ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИСКАТ ,, ТЕЖКИ "" / не на кила " / , С ТЕЖЪК АВТОРИТЕТ СРЕД ОБЩЕСТВОТО ХОРА ! НИТО НИНОВА ПРИТЕЖАВА ТАКЪВ , НИТО МАЯ ! А ВИЕ ПО ПЛЕНУМИ МОЖЕ ДА СИ СЕ ЗАЛЪГВАТЕ И ЗАИГРАВАТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ....КАКВА Е ПОЛЗАТА ? АМИ ПОЛЗАТА Е ВСЕ ПРИ ВАС ...
9
Стой си Кури, стой си душко - тъй хубаво Партията рушиш!
10
Tова ли са тези 50, които ПОДМЕНИХА листата на "бсп" за Евровота и се ОБЕДИНИХА с "бсп" нарекли" го " герб"? Тези 50, ВЪН от" бсп"!!! Сбогом!!!
11
САКЪН!!! Не пипайте Каката, бавно и постепенно ще ни отърве от тези корумпирани , крадливи червени милионери.
12
Браво на Нинова никаква оставка ! Има още толкова избори ! Все такива "победи" да жъне...
13
Софиския Паргов е един лъжец и несретник ! Нинова веднага да го отстрани ! Успех г-жа Нинова !
14
Най-доброто и най-разумното нещо, ако имат акъл е да се разтурят като партия. Стига агония. И новите и старите членове все са същите изостанали с времето си комунисти. Времето им отдавна е свършило. Самият Станишев се опита да ги направи лява модерна цивилизована партия, но не успя. Комунистът не може да бъде ляв, понеже по идея той си е терорист и само така успява понякога да наложи комунистическите си идеи.
15
към колко часа ще излезе статията оплюваща я Радев,я Манолова, я някой от ДьБь, абе хора дайте новини , не оплювания , нали сте новинарски сайт, а не партиен стенвестник
16
към колко часа ще излезе статията оплюваща я Радев,я Манолова, я някой от ДьБь, абе хора дайте новини , не оплювания , нали сте новинарски сайт, а не партиен стенвестник
17
Пленуми ли ? Какви пленуми си заформят комунистите? Та кой ще отиде на пленумите им ? Те вече са в мъртвата хватка на Борисов и заспиват. Борисов ги докара под 200 000 тази година , догодина ще са под 100 000 ( еййй, много червен леш.пер , много нещо ! ) . Време им е да сменят името и да правят друга партия. А най-добре да се разотиват по селата и да почнат да сеят и жънат , нали сърп и чук имат в кухите си глави.
18
Герб не трябва да се страхува от бсп и обратно. И двете партии още ще се доказват.
19
БОЙКО ИЗВАДИ ГО ДА ПРЪДНА ЧЕ УМИРГАМ
20
Герберасте № 17! Жалко нищожество и лизач на насрания задник на онзи престъпник от СИК - Банкя! Какви мъртви хватки, какви пет лева бе, нищожество СИКаджийско! В мъртва хватка е банкянската мутра и цялата му престъпна, корумпирана и просташка шайка от крадци на стотици милиони! В мъртва хватка, подлого банкянска е целият ни нещастен народ, паднал толкова, та 10 години да бъде управляван от един неграмотен простак, при това - престъпник от международна класа, измамник, лъжец, манипулатор и магистрален бандит! Да, но мъртвата му хватка се разхлабва, нищожество № 17, разхлабва се и жална ви майка цецкина на всички герберастки българоубийци!
21
...Нинова, само в нея ни е надеждата да разтури стогодишния престъпен Бардак!
22
КАКВИ ПАРТИИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. ПАРТИИТЕ СА ЛИЧНОСТИТЕ КОИТО ГИ ОГЛАВЯВАТ И ТЕХНИТЕ ПРИНЦИПИ - БОРИСОВ И НИНОВА. ТАМ Е РАЗЛИКАТА, БОЙКО ОТСТРАНЯВА КРАДЦИТЕ, ДЕРИБЕИТЕ И САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ, А КАКА КУРИ ИЗДИГА ЛЪЖЦИТЕ, ЛИЦЕМЕРИТЕ, ЛИЗАЧИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ДЕБИЛИТЕ С ПАРИ! В БСП КУПУВАТ СЕ ПОСТОВЕ КАКТО ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ТАКА И ЗА ПОЗИТАНО. Ваш БЕНЧО.
23
Електората на Бкп е около 300000 гласа другите са основно от ДПС и евро рома,и други червени сателити.
24
Никой, ама без някой да се жертва няма отърване от Пол Потката.
25
Цялата държава беше тяхна. Имаха 1 мил. зомбирани членове - агенти, верни и непоклатими. Всички хранени хора бяха техни, кой със заем, кой с дело на трупчета, кой с контрабанда или с ДДС далавера. Бяха най-образованите и най-информираните. И се оставиха на един трафикант и на една милиционерка от Врачанско да ги направят сами да си говорят. Баницата се изпари. Сега се молят за коричките, като клошари. На такива глупаци това е заслуженото настояще. Стига сте се оплаквали и молили! Или разкарайте тази върхушка или хвърляйте билета и се хващайте на работа!
26
Аз щи наплюнча на тебе един суджук в червения гнусен а-нус смралив приматски бациил,от 1 година шибан кенефски Импексовски трол не си спрял да си повръщаш позитанските говна в сайта ,изчезни бре мръсна измет русофилска!
27
Долнопробен недоразвит червен парапитек,вземи си смени импексовите батерии изтощиха се от насрания ти г-з все една и съща повърня да повръщат,да ЕТМ -амица уродска бсп-едерастко изчадие!
28
Бате Бойко ги удари финансово и Спонсорите и нарко парите секнаха, остана им само убийства и рекет, свързани с пропагандна, хибридна война, но и тази битка ще загубят, както и войната против Бойко! Накрая ще пропълзят и легнат пред Бойко да се молят за някакво финансиране на раздутия си чиновническо-роднински апарат! Майки, бащи, братя, сестри, баджанаци дори са назначени на яслите на Позитано 20 и Дондуков 2, наредени са ченге-роднина! Едно огромно НИЩОправене и на двата адреса, само обаждания до ВиК за задръстени кенефи!
29
отговор на коментар
Говориш на малко име за премиера, говориш за някакви преврати и схеми, ако не си собственика на този сайт, значи си зомби , запомнил си какво е писал и повтаряш, повтаряш и не се усещаш че си безличен индивид обречен на вечна бедност и никакво мебелиране на горния си етаж, жалко е, срамно е ДРУГ да мисли за нещата от живота вместо теб.
30
Neka kaka Korni da prodaljava v sastia duh ta kakto tia samata i vernite hora okolo neia okradoha Balgaria i iskat oste i ot oglozgania kokal Kraino vreme e da.otidat tam kadeto im e miastoto i da pomniat,Gospod bavi no ne zabravia, Sramota!
31
Казало червеното миризливо невежо тролче и паднало в импексовия кенеф!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
При ГЕРБ всичко е нормално и спокойно,въпреки конфликтните ситуации от година назад.А във 100 год.партия-"майка" ври и кипи и всичко е с краката с нагоре и пълен червен буламач.Що така бе,дрОгарее се тресе като от земетресение "най-демократичната" партия в България.Днес на Посрано"" № 20 ще има бая посрани,оглозгани и оплюти по....другарски и кобили и атове ще се ритат до припадък.
34
АМА Е ПОШЪЛ НАЦИОНАЛ - КОМУНИЗЪМ ...ПО СКОРО Е МАРГИНАЛЕН СИНДРОМ ОТ СОБСТВЕНАТА И МАХЛЕНСКА , ИСТЕРИЧНА ЧЕРТА ...КАКТО И ГАЛЕВАТА КАВГАДЖИЙНИЦА ....ПОШЛИ ДО ДЪНОТО НА ПРОСТОТИЯТА СИ ...!
35
НИНОВА Е ФЮРЕР И СТАЛИН ЕДНО В ДВЕ ..А ГАЛЕВА ДЪРПА В КАЗАНА ВСИЧКИ НАДОЛЕ ..!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 1157
архив

В психиатричното отделение един от пациентите вървял по коридора и разхвърлял пепел. Срещнал го ординаторът и го попитал: - Какво правиш, приятелю? - Разхвърлям пепел срещу крокодили. - Но тук няма крокодили! - Е ми да - вече няма!

няма нови новини
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
сега
2394
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Сензационната книга "За фестивала в Кан с любов" с ВИП премиера в НДК (СНИМКИ)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Този пророк познал случването на нещо велико
x