ЧЕРВЕНИ ИНТРИГИ: Защо най-верният човек на Корнелия Нинова й заби нож в гърба

Акценти

ЧЕРВЕНИ ИНТРИГИ: Защо най-верният човек на Корнелия Нинова й заби нож в гърба

412369
на 06.04.2021
ЧЕРВЕНИ ИНТРИГИ: Защо най-верният човек на Корнелия Нинова й заби нож в гърба
Автор:   ПИК

Войните в БСП ескалират рязко и лидерката Корнелия Нинова може да разчита на все по-малко хора, след като най-верният й човек й заби нож в гърба. Ако соцлидерката някак преглътна жестоката загуба на изборите и 30-годишното дъно за левицата, то исканата й оставка от страна на Крум Зарков е нещо, което едва ли скоро може да забрави.

препоръчано

Вчера бивишият лидер на БСП Михаил Миков разкри, че един от двамата настояли, тя да се оттегли от председателския пост, е верният й Крум Зарков. Момчето, което именно Нинова вкара в голямата политика и направи депутат. Преди четири години тя беше тази, която е изстреля в депутатските листи и го водеше със себе си в медиите, за да трупа популярност.

После го направи депутат, издигна го в йерархията със светкавична скорост, даде му постове, каквито дори и дългогодишни социалисти не са си мечтали, въпреки труда им за партията. Години наред Зарков се държеше до полата на своята лидерка, безапелационно я гледаше в очите, кимаше с глава като послушно дете, но накрая се оказа, че пръв от уж верните й хора се обърна срещу нея.

Социалистите са в ступор от предателството, а какво остава за самата Нинова. Още повече, че всички помним и онази чутовна реплика на Зарков за "измъчваните дяфовци", когато Нинова с усмивка прикри изцепката му, не го изключи от листите, макар това да й коства много гласове на изборите и голям медиен скандал. Соцлидерката обаче продължи да го подкрепя и да го държи близо до себе си.

А сега напъните й да си отгледа послушни момчета, които с един пръст да управлява, бяха разбити на пух и прах, досущ като опитите й да стане първа политическа сила, а се оказа трета.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това