Вход
София
Времето в София 17 o C

ЧЕРВЕНИ СКАНДАЛИ: БНТ се унизи като клакьорска медия на Корнелия Нинова - дискредитират опонентите й по поръчка

ЧЕРВЕНИ СКАНДАЛИ: БНТ се унизи като клакьорска медия на Корнелия Нинова - дискредитират опонентите й по поръчка

на 15.06.2019
71404
35
ЧЕРВЕНИ СКАНДАЛИ: БНТ се унизи като клакьорска медия на Корнелия Нинова - дискредитират опонентите й по поръчка

БНТ се разкри като клакьорска медия на Корнелия Нинова. Ден преди предстоящия инфарктен конгрес на партията утре държавната телевизия на издръжка на всички данъкоплатци с опоскан бюджет използва целия си публицистичен ресурс, за да дискредитира опопентите на лидерката в оставка и да я възхвалява.

За има-няма 2,5 часа обезглавената държавна медия хвърли социалистите в ужас с изявленията на двама гостуващи в коментарните ѝ предавания. Блондинката, която води "Още от деня", беше поканила един от най-яростните противници на Нинова, благодарение на чиито гласове тя стана лидер на БСП преди 3 години - Красимир Янков, с едничката цел да го злепостави като службогонец, който иска да седне на мястото ѝ.

Русата дама, която традиционно задава въпросите си под формата на разгърната информация, очевидно изпълни мокра поръчка на кликата, окупирала "Позитано" 20, като въртя и сука, докато не вкара принципните позиции на Янков на терена на битката за власт в БСП. Той заяви, че ще участва като претендент за лидерския пост, макар такава точка в дневния ред на предстоящия конгрес изобщо да не се предвижда.

Социалистите останаха дълбоко озадачени от подобни твърдения на съпартиеца си. "Никой няма намерение да се бори за лидерския пост на конгреса. Краси Янков беше вкаран в капан да обслужи внушението на Нинова и нейните приближени, че едни отхвърлени от нея и жадни за власт хора искат да я отстранят от партията. Няма такова нещо!

Нинова съсипва БСП, превърнала е партията в кланица и единственият лидерски въпрос, който ще се обсъжда на конгреса е констатирането на оставката, която самата тя подаде", коментираха пред ПИК гневни социалисти, които бяха категорични, че не подкрепят подобни стремежи на Красимир Янков на предстоящия форум.

Те обаче изгубили всякакви съмнения каква поръчка изпълнява държавната телевизия, след като видели и чули в "Панорама" Росен Карадимов, които изля някакъв абсолютно продънен панагирик по адрес на Нинова, определяйки я като реформатор на БСП, заради което е атакувана.

Социалистите недоумяват като какъв е поканен Карадимов ден преди конгреса да коментира проблемите в партията. "Кой е тоя Росен Карадимов?! Какъв е той в партията?! Това е злият гений на Нинова, но и на предишните лидери на БСП. Той е вдъхновител на по-голямата част от глупостите, които тя натвори, и на тъпите ѝ визии, с които станахме за смях. Този човек е закопал не един лидер на партията, срещу което скубе огромни пари от бюджета ѝ.

Първо да каже колко му е платила за 3 години Нинова и тогава да се прави на принципен борец за реформите в БСП", побеснели са в столетницата.

Както ПИК вече съобщи, Нинова е декларирала пред Съдебната палата, че е изхарчила близо 6 милиона за услуги. Според социалистите в тях влизат тлъстите пачки, които лидерката в оставка раздава на придворни социолози, журналисти и конкретно на Росен Карадимов, за да ѝ лъскат имиджа.

"Ако тоя ставаше за нещо, нямаше да вкарва всеки от лидерите, за които се лепи като репей, в грандиозни скандали, които само го злепоставят", коментираха те пред ПИК, намеквайки за аферата "Хохегер" по времето на Сергей Станишев и за неблагополучията на Михаил Миков около контактите му с Карадимов.

"Румен Овчаров каза, че в касата на БСП са останали 200-300 000 лева. Ето за какво е изхарчила парите Нинова - да си кърпи продрания имидж.

Мислят си, че като вкараха тоя интригант Росен Карадимов в БНТ преди конгреса, са пуснали тежката артилерия. Пълни глупости! Само им лъснаха задниците кой и какви конспирации върти в централата, понеже тоя човек не е много умен и се издаде кой е сценаристът на жалките им стратегии да обещават постове в местната власт на участниците в конгреса, за да подкрепят Нинова", разкриха социалистите пред ПИК.

В "Панорама" Росен Карадимов, който от години се изживява като Сив кардинал в партията, но стоейки встрани от пряката ѝ работа, в прав текст заяви, че на конгреса ще се съберат бъдещи кандидати за общински съветници и кметове на БСП и те няма да искат да ходят на избори с временно изпълняващ длъжността лидер, какъвто партията трябва да избере, след като констатира оставката на Нинова.

Както разкриха пред ПИК социалисти, емисарите на Нинова в лицето на Кирил Добрев и Драгомир Стойнев обиколиха местните структури на БСП, за да ги принуждават да подписват възвания за Нинова да оттегли оставката си със заплахата, че ако не го направят, изобщо не могат да разчитат, че ще бъдат издигнати за кандидати за позиции в местната власт. Освен това за неделя същите хора са организирали и нашествие на автобуси пред НДК преди началото на конгреса, които да митингуват в подкрепа на Нинова.

"БСП е сменяла много лидери, но такъв цирк и такива простотии никой никога не си е позволявал. Не е лесна работа да направиш една стогодишна партия за смях, но тая успя, понеже изобщо не ѝ пука за партията, а само за парите ѝ, които държи в ръцете си и пръска за ей-такива като росен Карадимов и за медийно обслужване", наясно са социалистите.

Представителите на всички партии признаха, включително и в държавната телевизия, че най-голямата част от партийните субсидии, които парламентът прие на първо четене да бъдат намалени на 1 лев, се харчат именно за медии. В случая от петък социалистите са установили, че това се прави не само с цел защита на лидерката в оставка, която държи в ръцете си парите на БСП, а и за дискредитиране на опонентите ѝ, каквито внушения се направиха и при участието на Красимир Янков.

"Чудехме се какво чак толкова се е вкопчила Нинова в това лидерство, като изобщо не ѝ иде отръки, а то какво било.

Явно не са успели да заметат следите на източените пари, та затова се е наложило да метнат в отбраната и най-скъпо платения съветник като тоя Карадимов по БНТ.

Но и с това се издадоха. Спукана им е работата, ако са опразнили и касата на партията преди местните избори", заканват се червените часове преди началото на инфарктния конгрес в неделя за констатирането на оставката на Корнелия Нинова.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(35)
1
Пенсионерите пак ще се облажат!!! Ще има да лапат палмово сирене и от онзи салам--КУЧЕШКА РАДОСТ (Народен), дето и кучетата не го ядът !!! А след известно време ще почнат и да лаят ОТ РАДОСТ !!! Докато не разберат, че единственият начин да се оправят със тези завършени бандити и рецидивисти, които ги управляващите ни от 30 години е : да викнеш като Ботев : „ХЛЯБ или СВИНЕЦ“ !!! Няма друг начин, ВЕРВАЙТЕ МИ !!!!
2
ПАРИТЕ НА ТИКВАТА СА В БАНКИТЕ НА ДУБАЙ И ВАТИКАНА
3
91 % от мат‘ряла, от месно туземно население, във вече кочината Булгаристан, е изправен пред избора, между ЧУМАТА (ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“) и ХОЛЕРАТА (БСП), и избира това което най-много обича – РОБСТВОТО, като Бананова република от ЕС и пудел на Сатанинските Античовешки Щати и НАТО!!!!!!
4
Според PIKочите никой няма право да подкрепя леля Корни.Всички трябва да подкрепят ПРОТЕЖЕТО на ТИКВАТА СВИНАРЯ Гергов.БОКЛУЦИ. Между другото колегата №3 е много прав, но всичко което е написал важи и за останалите ПОЛИТИЧЕСКИ СМРАДОВЕ.
5
Нинова има т@шаци да скочи на Борисов, затова е направен тоя ,, Отечествен фронт" срещу нея и Пикчовците са на първа линия...)))) Баце има страх само от Нинова , а ако стане начело ,някой от поми@рите в БСП, които чакат да лапнат кокала....Баце ще си удари в тавана г@за от кеф....)))))
6
на Нинова са до болка познати както в самата БСП,така и в широката общественост. Точно тия са се обявяват за правилните лидери на БСП и за водачи на партията е смехотворно. Всички помнят времената когато под тяхно ръководство БСП се срина и стана беззъба и жалка. Всеки трябва да има самооценка, а не само лични интереси. До момента БСП не предлага нищо по -добро за лидер от Нинова. А относно целите и методите на политиката на лидера и самата партия ,спорове нека си водят.
7
отговор на коментар
Като не ти харесва, заминавай си от България, но не ти стиска, нямаш дупе да отидеш в някоя европейска държава, а и не само - САЩ, Китай, Япония, Мексико, защото и там няма искат хора само мърморещи, а искат хора работещи! Те и в твоята Русия няма да те искат, освен да духаш на богатите! Айде скрий се!
8
Нинова е ликвидатор на БСП!Много е опитна в ликвидациите,огладняла и озверяла!Не случайно си хили злобно на всички червени тъпунгери,които и вярват!Съчувствам на червените пачаври,краят им идва със страшна сила,никое предприятие не е оцеляло след управлението на Нинова!Банев е комсомолче в сравнение с хищната хиена Нинова!Съдбата им ще е еднаква,след тъмно минало ще имат незавидно бъдеще,в различни затвори!Силна била Корнелия,ама на маса в СПА!Два пъти се бе засилила да победи Бойко,ама нали е тъпа и куха лейка,показва си лакомията,като се хили шизофренично! 2 млн. гласуваха за Радев 2016г. при управление на ГЕРБ, едва 800х. гласуваха 2017г. за БСП-Нинова и сие, при управление на БСП-Радев, а 2019г. само 400х. за БСП-Нинова и Йончева! Трябва да си пълен малоумник за да не вденеш,че Нинова е причината за срива на БСП.Върни парите ма крадло долна!
9
УТРЕ ЩЕ ИМА БОЙ НА ДЕБИЛИ СРЕЩУ ДЕБИЛИ И КОЙТО И ДА ПОБЕДИ, ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЩЕ СА ДЕБИЛИ! КАКА КУРИ ЩЕ ИМ СМАЧКА ТОПКИТЕ НА РАЗНИ СВИНАРИ, ЖАБАРИ, НИЩО ЧЕ ТЕ СИ Я ИЗБРАХА ПРЕДИ 3 ГООДИНИ! КУРИ КИРО И КРУМ - ТРИТЕ К-ТА ЩЕ ПОВЕДАТ ЦИГАНИТЕ ОТ ЯМБОЛ И СЛИВЕН НА БОЙ ПОСЛЕДЕН!!! ЩЕ ИМА ПОЧЕРПКА И ЦИГАНСКА МУЗИКА НАКРАЯ.
10
А , БРЕ ТАА , ПРИВАТИЗАТОКАТА -- ТАКА ДЕ , НИНОВА , ДЕКА Е ОТ ТРИ ГОДИН И Е ВОДЍЛА НА ДВА ИЗБОРА -- И ДВАТА Е ЗАГУБЍЛА , ЩО ЗА СТОКА Е ? ОНА МОЖЕ ДА ЯХА САМО КОН И ТО СКОПЕН ! РЕКОХ !
11
Добро утро на блатото пия си кафето и какво да видя, сайта кенеф на Герб отново с платена статия против Нинова. Пендалко усещам че скоро няма да ви пуснат на Позитано, и Ивето пак ще я наритват. Но за теб няма проблеми нали платен боклук!!!!!
12
Пликове, дайте да дадем. Издишате ве, ще разочаровате Бойко. Вчера каза, че вече не ви познава. Нинова ако е умна ще си изтегли оставката. Великият Политик Станишев може да и е за пример. Що пируети извъртя с насран г$з. Местните избори, по дефолт са изгубени, докато ГЕРБ управляват държавата. Нинова вече би трябвало да знае, кой чужд, кой - свой. Да се връща и яко с метлата.
13
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., рамо до рамо с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
14
ГЕЙберастки ПEДEPACИHO, в годината на СВИНЯТА, СВИНЯТА Гергов, ще изяде главата на ТИКВАТА Боко.Така е, СВИНЕТЕ ЯДАТ ТИКВИ, та да му МИСЛЯТ ТИКВИТЕ в ГОДИНАТА НА СВИНЯТА. :-)
15
Много правилно се възмущава "най-четения" сайт, както сам се хвали, понеже няма КОЙ друг да го похвали! Как може в националната телевизия ад се допускат защитници на Нинова? Безобразие! Само на свинаря и на пияндето от Кула трябва да се дава трибуна! Само на онези, които искат да пришият БСП-то от "Позитано" към БКП-то от Банкя! На никого друг!
16
ПИК пък дискредитира яростно опонентите на Шaйкaта. "Нищо ново под слънцето"
17
Тя ЕДИНСТВЕНА извърши така НЕОБХОДИМАТА и НЕИЗБЕЖНА за България ЛУСТРАЦИЯ в БСП. След конгреса на ГЕРБ се очаква и в другите партии. Интересно е КОЙ ще остане в ДПС след процеса там? Нинова е само изпълнител, иначе НАРЕЖДАНЕТО е ОТГОРЕ. Когато не се цивилизираш САМ, идват МИСИОНЕРИТЕ. Знаете, че ако и те не успеят идват .....
18
Баш платената клакьорка Ива да си пие хапчетата и да проумее, ако и е възможно изобщо, че БНТ е обществена тв и е длъжна да отразява новините и събитията на всички партии.
19
Най-добре Бойко да си прибере троянската свиня Гергов и придворни, защото и на децата стана ясно, че са на хранилка при гепи груп
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Кой направи Нинова отникъде председател на БСП след като дори Станишев я изгони за корупция и присвояване? Иван Костов ли има такава власт в БСП или Гергов? А кой е Гергов? Почетния консул на Русия в България. Защо издигнаха Нинова, въпреки престъпните ѝ действия? За да проведат акцията планирана от другаря Решетников с посочения ни за президент, Радев. А защо срещу Радев беше предложена неизбираемата Цецка Цачева? Всички знаехме че е неизбираема, но чудото стана със съдействието и братската помощ на Русия. И нашата липса на разум. Сега берем плодовете които засяхме. Р.Овч. ви каза пряко. БСП отново беше използвана като инструмент и пожертвана!
22
Един древен мислител е казал - ще познаете кога един човек е гений - когато всички вкупом скочат срещу него !!!
23
Прав си, но бъркаш само посоката.
24
Изпратихме , издържахме и хранихме Кошлуков с дребните си седесарски заплати и пенсии , за да учи в САЩ . Върна се Кошлуков , охрани се , огледа се и "пристана" на БСП ! Анатема ,Кошлуков ! Ти си за бесилото! Как можеш да се гледаш в огледалото - уж скачаше по барикади , "лежа" в пандиза , водеше фалшиви студентски протести и се правеше на пръв дисидент , а днес си протеже на Нинова и соц. бо.клука ! Не те ли е срам , бе , мекере !
25
предлагам безплатна корекция на големи уши
26
Откога червени ге-йзери като теб почнаха да цитират велики древни мислители!
27
отговор на коментар
На не мои роднини,лека им пръст, думата "смрадове" им беше най-любимата, тя е явно нещо като парола в Крушовица, Врачанско, понеже и те бяха раждани и живели там.Обаче не Я познаваха, което всъщност няма значение. Чини ми се Четворката да е оттам.
28
отговор на коментар
Грешиш не са там ,ами са в на буля ти в сутиена.
29
Мислех си, че Травестита баба Ива е поела по пътя на вечните ловни полета, и тя ме изненада. Като птицата Феникс излезе от пепелта и почна да говори глупости. Ивче мисля, че не си пиеш хапчетата, ако нямаш пари ще ти купим, знам ПЕДЯЛКО всичките прибира, взима от СВИНАРИ, МУТРИ, ама ще ги връща двойно. А ти си ходи на село гледай Патки, говори си с тях, щото не ставаш за журналист
30
Не разбрах кой е “тиквата“?! Корни,?Милиончева? Или Кирето Добрефф?!Щот тук говорим за червените и не знам кого си нарочил за тиква от тях??!!
31
Ха, ха, ха,"най-независимата, най-обективната, най-безпристрастната медия-безсребърниче",наведеното вечно в партер сайтче-кенефче ПИК седнало да се възмущава и нарича клакьори националната телевизия!По-голям тепегьозлък и нахалство не съм срещал ,ама като виждам кой го казва и ми става много смешно,тъй като е все едно една "професионална занаятчийка"от Околовръстното да се сравнява с нормалните жени и да ни обяснява тя колко честна, порядъчна и скромна жена е!
32
Уважавам БНТ ...но ако искат да ползват еднакъв аршин нека да уволнят цецо Тотото , тъй като и той беше хванат пиян , както Каменаров ...иначе много харесвам Филипа Иванова и телевизията като цяло ..
33
почват да къртят вечер беседки , люлки , огради по площатките и така застрашават живота на невинни деца ...ето например в Ямбол преди два дни около 22 : 30 часа двама разхлабваха плочките пред библиотеката , а преди време счупиха вратите на детски кът ово в целия град , счупиха спирки , осветление и вратата на градината от към ШЕЛ ...тези лумпени са платени от Катя от БСП Ямбол и Мариета Сивкова ...арест и за двете ..карат лумпени в целия град да трошат направеното от община Ямбол
34
Ако не са комунистите ще виете от глад...:)))
35
отговор на коментар
Ами ние вихме като вълци 45 г. , хайде стига толкова , а ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 19750
архив

- Ти на 14 февруари с половинката ли ще си?
- Що с половинка, бе - с литър!

няма нови новини
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
сега
2787
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ШОК В ПИК TV! Плеймейтка едва не изгуби живота си в адски пожар: скок в замръзнало езеро приковава Михаела Стоичкова на легло за половин година - само в "Жълтите новини"
x
Глoбaлнoтo зaтoплянe щe лиши чoвeчecтвoтo oт нeзaмeнимa зa мoзъĸa мacтнa ĸиceлинa
x