Вход
София
Времето в София 7 o C

ЧЕРВЕНИ СТРАСТИ: Опозицията в БСП скочи на Нинова: Защо съкращавате само „неудобни“ социалисти? (ДОКУМЕНТ)

ЧЕРВЕНИ СТРАСТИ: Опозицията в БСП скочи на Нинова: Защо съкращавате само „неудобни“ социалисти? (ДОКУМЕНТ)

на 18.08.2019
132543
52
ЧЕРВЕНИ СТРАСТИ: Опозицията в БСП скочи на Нинова: Защо съкращавате само „неудобни“ социалисти? (ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
18.08.2019
52
132543

Опозицията на лидера на БСП Корнелия Нинова в партията изпрати поредно „кърваво писмо“ до нея, подписано от бившите председатели на столетницата като Михаил Миков и Сергей Станишев. В писмото, входирано в централата на „Позитано“№20 на 12 август, те питат Нинова по какви критерии се съкращава партийният апарат в БСП заради намалената партийна субсидия и липсата на средства в столетницата.

Поради липса на пари в червената каса на 30 юни т.г. в БСП започнаха масови съкращения на администрацията. Първоначално бе предвидено от 164 души, работещи в апарата на „Позитано“ №20, да останат 64. Но прогнозите се оказали прекалено оптимистични и поради липса на средства се предвижда администрацията да бъде сведена до 20 души.

В писмото до Нинова, подписано от Михаил Миков, Сергей Станишев, Атанас Мерджанов, Велислава Дърева и Валери Жаблянов, социалистите твърдят, че се съкращават само „неудобни“ на ръководството партийни сътрудници, по неясни критерии, извършван от „петчленка“, която не познава тяхната работа.

„Целта очевидно е да останат само тези, които са безкритични и последователни „верни“, без значение какви са техните подготовка, опит и морално-политически позиции“, пишат авторите. Те са адресирали писмото до НС, ОПКК и ИБ на БСП, пише "Breaking.bg".

Според тях предани на партията хора, съкращавани поради достигане на пенсионна възраст, не желаят да работят повече в Националния съвет на партията и си отиват огорчени и обезверени. Това се правело в навечерието на местните избори.

„БСП не произвежда политика и не се доказва и показва като реална алтернатива на управлението на ГЕРБ“, пишат авторите.

Те питат Нинова как ще осигури законни източници на финансиране на партията, като няма визия за развитието на столетницата в условията на голям финансов дефицит и политически натиск.

Авторите на писмото настояват да се спрат незабавно масовите съкращения без ясен критерии, да се сформира нова, представителна работна група от НС и ОПКК и от работещите в администрацията, която до 20 август да изработи варианти за бюджет на БСП при партийна субсидия от 1 лев, варианти за нова структура и щат на апарата на НС на БСП и всичко това да бъде обсъдено на Национален съвет на партията, свикан до края на месеца.

Към момента от ръководството на партията отговор няма, твърдят социалисти. 

Сподели:
Напиши коментар »
(52)
1
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗAДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВAЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРEПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
2
Заловиха 50 Кила Кокаин в Кашони с Банани Внесени от Фирмата на Цветелина Бориславова "Интер Цитрус" ! a-f-e-r-a.b-g/рестото-думна-владетелят-и-китайски/ Охрана на Цецито е К-ОПЕЛЕТО от ГДБОП Калин Георгиев Преминал През Обучение в Наркоотдела на ФБР ! Бащата на Цветелина Бориславова е Борислав Карагьозов Служител на ПГУ-ДС ! Казах ли ви че Наркотрафика в Задунайско се Осъществяа от К-ОПЕЛЕТАТА от ГДБОП и К-УРВИТЕ от ДАНС (ДС) ? Няма Престъпление Без Участието на К-ОПЕЛЕТА от МВР или К-УРВИ от ДАНС ! Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ! Ставайки К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК ! Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет Поколения ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
3
И кои са имената на шестчленната!?? Нинова да попита Кирил Добрев и ще стане ясно ,че Киро Куфара се стяга за падишах. С подкрепата на Б Б. Но корнелия и това не може да проумее
4
ако нинова има само 20 верни човека,които оставя в администрациятя си,то значи,че трябва и себе си да съкрати.
5
Давай Нинова довърши това народоугодно дело и съсипи доказано престъпната партия БСП. Таз година закриваме половината партия, догодина цялата. Успех!
6
През пyтк@та и е на корнелия за народа, още по малко за служителите на позитано. Тя все пак е от СДС
7
ДРУГАРИТЕ КАНИБАЛИ ЩЕ СЕ ЯДАТ.
8
ГЕРБ ще унищожи БСП. Само Бойко може да вади зъбките на БСП-едерасите без упойка
9
ЩОМ ОПРЯХА ДО МАЯ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, КОЯТО ИЗХВЪРЛИХА ОТ БСП КАТО НЕНУЖЕН ПАРЦАЛ, КАКТО СТОРИХА ТОВА И С ДОНЧЕВА, ГОЦЕ, ПЕТКОВ, КАДИЕВ, КАЛФИН, ЛУПИ И ДРУГИ ДРУГАРИ, ЗНАЧИ МНОГО СА ЗЛЕ С КАДРИТЕ. МИ ТО, ОСТАНАХА ВСЕ ДЕБИЛИ БЕ! УРА ДРУГАРИ!
10
Който пречи на Нинова, работи срещу България. Така мисля аз и съм сигурен че повечето демократично и патириотично настроени българи мислят като мен. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НИНОВА!
11
До кога гробокопачите на БСП ,лапачите на пари от субсидиите за БСП Станишев,Миков,Мержанов,Жаблянов ще пишат "кървави " писма/Те и съдружните им лапачи Дъбов, Буруджиева, Найденов да върнат паричките скоито са се облажили и няма да има съкращения.С това писмо стават съдружници на Мафиота ББ
12
Потроши парите на партията,а сега ще довърши и самата партия! От тази по-добра новина не бях чувала доста време! Браво Нинова! И ти да свършиш нещо добро!
13
Както си го подкарал още малко и ще кажеш, че и синчето на Нинова работи за България в банката на Родшилд.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Лупи избяга отдавна Калфин през1997 ,а Гоце ,Петков,Кадиев от партията ги изключи некадърникът Станишев.Той изключи безпредупреждение и Георги Близнашки.Станишев е злият гений на БСП и само буни протести в БСП.Подобре ще е да го изгонят от БСП и да се наслаждава с Моника на милионите си( помним Хохегер)
17
неук и зъл селяндур от Крушаре - тип болшевик , беше взел знамето от читалището със символа на априлското въстание “ Свобода или смърт “...ето такива пролетари са завзели през 1944 година Царска България и са установили диктатура и пропаганда на червената армия на болшевишка Русия
18
Използва схемата за фалит на Техноимпекс, за да фалира БСП! На дрогарите честито! Не смее да посети с.Крушовица, защото с камъни ще я пребият съселяните и, защото ликвидира БСП-то! А тролчетата да се пенят неграмотно, особено неграмотен е Кърмит, който щял шербет да поднася, когато Бойко се среща с колегите си! Типични кадри на Нинова, от най-близкото обкръжение! Еманация на ВОЙНСТВАЩАТА ПАСРЕДСТВЕНОСТ!
19
Заплашителни погледи и дебел тон ...ето Корнела стана МЪЖ ...така че внимавайте какво си пожелавате другарки и другари ...ПРР.....ОСТА...цииии!
20
Тази жена може само да съсипва, тя не може да гради. Както довърши Техноимпекс, така ще довърши и БСП. И в двата случая окраде парите. Така им се пада, щом не се освестиха овреме. Фалит. И това работи в полза на България
21
докато се докаже истината за лъжата.
22
И последния червен боклук да загаси лампата на тази престъпна и терористична партия ,продала и загробила българския народ и българския национален интерес на изостаналия пиян Окупатор 1
23
Целия житейски и партиен път на смръдлева Кур....е гадно отвратителен. Гадна нечистоплътна твар...лъжлива и отблъскваща. Как е търчат тези хора не знам. Това е жаба отврат.
24
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
25
До № 6, Камелия Петрова! Ками много си способна и умна! За това иди да направиш по една свирка на всички останали членове на СДС, а на членките на СДС даим оближеш клиторите след изпразване!
26
сборища на вр.Бузлуджа и яз."Копринка" има,за административен апарат на партията немааа.А идват и местни избори.Със заплатите на съкратените стотина човека ли ще водите предизборната кампания или Киро Контрабандисто е отворил вече черната,другата каса,нелегалната.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Другараката се обгражда с послушни и удобни.Другите на бунището.
29
съкращаваме само другарите с пенсии. От 136 души. Които не са пенсионери все още, ще си работят в апарата. Те са само 26, потомци на партизани. Рот фронт! Но пoсеран!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Да напуснем в купом БСП и отидем при истинските другари в АБВ.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Обирай касата, съкращавай, уволнявай, погребвай ...! Комунизма си отива... Спете спокойно деца!
34
Браво новите членове на ОПГ Шайка пишат подписки срещу Нинова. Така е в в Шайката комунист ченге така ни е разпределението. А и бавноразвиващи са ни АНаЛизаторите. Лумпени като ПАТРИОТА ни е електората. Абе всичко е на шест. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ и Дпс разбира се иначе вдигам кръвно!!!!
35
Едно голямо браво на Импексова ! Крайно време беше ... да закрива като Техноимпекс цялата вмирисана партия !
36
До №35, Геш/Келеш! Геш, Б.Винетуф ще закрие България преди К.Нинова да затрие БСП! Цуни се одзад между краката!
37
1. На тези които им обираха мандри те. 2.На тези, които избиха без съд и присъда 3.На хората от Пирински край прибивани от бой да се пишат македонци 4. На всички прибивани за да влязат в ТКЗС - то 5. На всички които си купиха облигации и... И нищо не взеха 6. На чакащите по 20 години за москвич 7. Трите национални каъастрофи 8. И прочие издевателства над народа си
38
Да кажем някъде от 20 год. съм се чудил що си викат комунистите другари.Хайде,преди 1989 год.всичко се криеше и прикриваше,ама след 1989 год.изплуваха 45 год. комунистически мръсотии+ още 29 год.отгоре до сега.То не бяха врагове на народа,то не бяха "враг с партиен билет",сега из централата на "народната" партия ври и кипи от "другарски шамари,ритници и всякакви "другарски" гадости.Да ви таковам о дрОгарете.
39
Защо Борисов е толкова загрижен за Станишев и опозицията в БСП?! Не аботят ли именно те за Борисов, а от там и за Доган
40
да напуснем БСП и отидем при истинските другариl АБВ. С тази Куринела в таз партийка се не трае ....
41
АМА КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ПРЕСТЪПНИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНТАЛИТЕТ
42
Heдялко и останалите мърльовци от ПИК да си eбaт майката. Питеците които им вярват - също. Станишев, Миков, Мерджанов и Жаблянов - също. Много силно ми дреме на пyткaтa какво ще кажат или пишат за мен.
43
ТЕЗ ЧЕРВЕНИ ГЕРБЕРСКИ ДОМАТИ , КАК ГИ КУРНИ РАЗКЛАТИ ? ТАЗ РИБА БЕЗ КОСТИ , КАК Я КУРНИ ГЛЪТНА ПРЕЗ ПОСТИ ?
44
Вярно ли е че вашата водачка курни като млада игрива седесарка е лапала заради импекса на Костов мавърската паламарка и че за да открадне импекса и задоволи нагона си била изяла де що седесарски чеп видяла?
45
Аз съм с чугунена глава и с червена каска...абе накратко казано не човек а джелезо ! Те затова я цункам Импексова и отзад и отпред ! Нема да се очовечим скоро !
46
Мед ми капе на сърцето като чета тези новини.Браво Нинова.
47
Да даде отчет къде даде парите.
48
Zashtoto moje predpolagam.
49
porno bisexual live dating dolly parton porno porno zaidimai porno piss tube datter porno dating free sites porno sister free porno drunk porno xxx com dating svindel dating service porno redtube sikanie porno lek dating free russian porno movie anonym dating vegetarian dating black dating film porno pl turk porno sex porno brunetki social dating sites sex og porno dk porno ute japanese porno tube naturlig porno porno rape amatour porno www free porno com 100% free online dating site fri dansk porno porno ojciec curka latx porno hausfrauen porno reese witherspoon dating porno reality show porno gradis hd porno movies free mobil porno xxxn porno mamy porno porno igrice www dating no milf 44 porno porno bielizna porno doiki free porno gangbang porno xxx hd porno podczas snu porno online gratis
50
quotes about online dating sex on the beach drink shooter free date sites online sex in bus free amature sex videos forceful porn having sex for the first time reddit gothic dating apps montreal dating website sexiest model of all time boyfriend using online dating sites online dating promo codes online dating plus size best online dating sites in america dee baker porn best online dating apps for professionals best gay dating app los angeles what to say in online dating online dating tips message first 9 celebrities who tried online dating jynx maze porn teen incest porn sex with girls girl to date online best free dating sites for over 40 italian dating sites marriage chi energy sexuality catchy headlines for internet dating free dating sites for bbw best free lesbian dating sites female dating site dating site for black and white uk porn hab how many photos for online dating dating sites without sign up free foot fetish dating site single men dating sites sexually happy wife latest american dating sites islamic rules sexuality in urdu caught masterbating porn san diego online dating lesbian forced sex i want to do the sex on you meme quest online dating san diego online dating sex bedroom decorating ideas sex bomb bath bomb black sex tubes best dating site new york hard sex gif
51
salope dans le var plan cul asiatique baise de grosse salope en satin baise une rousse jessica alba porno sexe dans un spa site de rencontre gratuit 66000 homo sexe beurette casting porno tenue de sexe video de plan cul video sexe tres hard sexe actrice francaise tatouage sexe homme porno lille isabelle baise pute maman salope lannion je baise ma soeur xxx rencontre travesti perpignan site de rencontre pour les noirs elle baise avec son eleve grosse salope qui aime la bite suce ma queue salope grosse femme qui baise double branlette site de rencontre gratuit 66000 gueule de salope videos porno amateur francais rencontre femme asie gratuit spandex porno trouver un plan cul ce soir bat porno baise en famille porn sexe en forme secretaire prise en levrette salope dans les dunes factrice salope baise avec une infirmiere site de plan cul pour ados rencontre femme celibataire gratuit partouze grosse rue de la branlette paris porno allaitement partouze de femmes site de rencontre serieux plus de 40 ans sexe debutant la france a poil beurette une baise de fou cindy baise
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 14959
архив

- Или веднага трябва да спрете да пиете или ще ослепеете! - категорично заявил лекарят на пациента.
- Знаете ли, докторе, аз съм стар човек и ми се струва, че съм видял всичко...

няма нови новини
Днес: 262
hot
най-четени новини в момента
сега
2539
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Борисов се срещна с Мицотакис в Солун. Ето за какво говориха
x
Знаете ли всичко за котките? Персите печелили войни с тях, ето защо изпитват ужас да им режат ноктите
x