Червено острие разобличава нелепите опити на Нинова и компания да торпилират БСП

Епицентър

Червено острие разобличава нелепите опити на Нинова и компания да торпилират БСП

98232
на 02.09.2024
Червено острие разобличава нелепите опити на Нинова и компания да торпилират БСП
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Червеното острие Александър Симов разобличава нелепите опити на доскорошния лидер на БСП Корнелия Нинова и компанията около нея да торпилират процесите в ляво и обяснява с факти защо не са прави.

препоръчано

Имаме решение на Националния съвет на БСП с голямо мнозинство и всякакви опити то да бъде замъглено са нелепи. Това каза Александър Симов пред Нова нюз.

"Досега никой не си е позволявал да заплита партията в такова политическо блато. Ако Нинова продължи да блокира работата, има възможности за регистрация. Най-чистият вариант е БСП да се регистрира и после да правим коалиция", посочи още той.

По негови думи "БСП – Обединена левица не може да бъде спряна.

Решението за БСП е Атанас Зафиров да бъде изпълняващ функцията председател и той да представлява партията, заяви категорично политикът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК