ЧЕРНАТА КУТИЯ "СПИДИ". Софиянци пропищяха: Куриерската фирма се покри дълбоко - не вдигат телефони, не връщат обаждания, не доставят пратки, но....ги разхождат из града

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЧЕРНАТА КУТИЯ "СПИДИ". Софиянци пропищяха: Куриерската фирма се покри дълбоко - не вдигат телефони, не връщат обаждания, не доставят пратки, но....ги разхождат из града

196227
на 30.11.2018
ЧЕРНАТА КУТИЯ СПИДИ. Софиянци пропищяха: Куриерската фирма се покри дълбоко - не вдигат телефони, не връщат обаждания, не доставят пратки, но....ги разхождат из града
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Безброй клетви отнасят в последните дни куриерите на Спиди. Печално известната компания, която е като черна кутия, от няколко дни не връща обаждания, въпреки опцията, при която, ако не се свържеш, ще те потърсят те, никой не отговаря на националния им телефон 070015157, нито пък на куриерския телефон 4007400, установи репортерска проверка на ПИК.

препоръчано

Вместо да се свързват с клиентите си и да се опитат да се стиковат с часове и възможности, куриерите обикалят като гламави из София и изобщо не ги е еня ще открият ли някого на адреса. Диапазонът за очакване на пратката е широк и човек най-вероятно трябва да си вземе отпуск, за да ги посрещне - от 8 до 17 ч.  При неуспешна доставка пратката започва да пътува из София, като в системата за проверка се отразява, че излиза от офиса и пак там се връща без опит за доставка на адреса!!! 

Клиентите на компанията, които са клиенти не по свое желание, а заради това, че поръчаните продукти идват само през Спиди, пропищяха в социалните мрежи от невъобразимата некоректност на компанията.

"Пълни нещастници. Как не са ви затворили мизерната компанийка до сега, не зная. Всички търговци, които ви ползват за доставка, автоматично ме губят като клиент. Крайно неадекватно отношение към клиентите, които ВИ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ!!", недоволства потребителка в социалната мрежа на страницата на Спиди във Фейсбук. 

"Абсолютно НЕАДЕКВАТНИ, в неделя съм заявила куриер да вземе пратки сега е петък и още никой не ме е посетил, прекарах часове на телефона с неадекватния им кол център - или не вдигат или нищо не правят, дори оплакване не мога да направя защото твърдят че не са получили мейлите ми. Няма по-лоша услуга в този бранш, бягайте далеч!!", посочва г-жа Симеонова на същата страница.

"Цял ден ви звъня, вдигнете го тоя телефон! Страшни малоумници сте!", пропищяла е и друга клиентка на пишман-куриерите. 

В чата на собствената си страница от компанията се включват само веднъж, за да обяснят, че са ужасно натоварени. Ами като са натоварени - да се омитат, да ги няма, възмущава се столичанка, която седми ден чака пратката си. 

Призоваваме комисията за защита на потребителите да се самосезира и да обърне внимание на недоволните клиенти. За справка - страницата "Спиди - поща и куриери" във Фейсбук. Там клиентите са казали всичко:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК