Черна вест в Дупница! Почина бизнесменът Георги Първанов

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Черна вест в Дупница! Почина бизнесменът Георги Първанов

410135
на 01.10.2015
Черна вест в Дупница! Почина бизнесменът Георги Първанов
Автор:   ПИК

След продължително лечение в Италия на 48 години почина бизнесменът от Дупница Георги Първанов. Преди около 2 години той претърпя тежка ракова операция на езика и се възстанови, но коварната болест го тръшна отново и той се бори с нея, но не успя.

препоръчано

Първанов се лекуваше в Италия, където издъхна на 29 септември. Родителите и съпругата му са били около него, но едва вчера късно след обяд трагичната вест обиколи Дупница. Никой от града не повярва за кончината му, тъй като от два месеца непрекъснато се разнасят слухове из града, че Георги Първанов е починал.

Георги Първанов е собственик на басейна и заведенията около него в парк "Рила" в Дупница, притежава автокъщи и строителни фирми. Името му се свързва с известните Братя Галеви, но никога не е замесван в скандални истории.

Все още не е ясно кога ще е погребението на известния дупничанин, тъй като има административни изисквания, които семейството трябва да спази.

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това