ЧЕРНА ВЕСТ: Страшна трагедия в семейството на Христо Мутафчиев

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЧЕРНА ВЕСТ: Страшна трагедия в семейството на Христо Мутафчиев

87910
на 15.01.2019
ЧЕРНА ВЕСТ: Страшна трагедия в семейството на Христо Мутафчиев
Автор:   ПИК

Голяма трагедия е споходила семейството на Христо Мутафчиев, съобщава "Подбалкански Новинар", позовавайки се на свои източници. На 12 януари е починала майката на актьора - Драга Мутафчиева. Жената току-що е била навършила 70 години. Разнопосочна е информацията от какво си е отишла Драга Мутафчиева.

препоръчано

Според едни жената е издъхнала след тежка операция и последвала медикаментозна кома, според други – след инсулт. Бащата на Христо Мутафчиев – Стефан, който е дългогодишен читалищен работник в Карлово, също не е добре със здравето. Въпреки това и Стефан Мутафчиев, и синът му, както и сестрата на Христо - Ани, която живее в чужбина, са присъствали на опелото в една от карловските църкви на 13 януари.

Съграждани на Драга разказаха пред ПБ Новинар, че жената била изключителен професионалист, много добра и отзивчива. Дълги години е работела в община Карлово, а след това в проектантско бюро в същия град. Актьорът и семейството му са съкрушени от случилото се. Бащата на Христо Мутафчиев е от Карлово, а съпругата му – от пловдивското село Брестовица. Там живее майка й.

Последно Стефан и Драга са били именно там, преди да се случи нещастието и майката на актьора да бъде откарана в болница.

ПИК изказва своите искрени съболезнования на семейството!

Сподели:
Бомба x
ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та и терора на Бойко Рашков ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та и терора на Бойко Рашков
ново
Днес: 168
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това