ЧЕРНА ЖЪТВА ВЪВ ВЛАСТТА: Коронавирусът донесе смърт и в семейството на Томислав Дончев

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЧЕРНА ЖЪТВА ВЪВ ВЛАСТТА: Коронавирусът донесе смърт и в семейството на Томислав Дончев

2527498
на 01.11.2020
ЧЕРНА ЖЪТВА ВЪВ ВЛАСТТА: Коронавирусът донесе смърт и в семейството на Томислав Дончев
Автор:   ПИК

Тъжна вест покруси тази сутрин семейството на председателката на Народното събрание Цвета Караянчева. Както ПИК съобщи, коронавирусът отне силите за живот на баща й Вълчо Вълчев, който е починал днес, след като е бил заразен с коронавирус и не е могъл да се пребори с последствията от него, след предходен инсулт. 

препоръчано

Трагедията обаче не е единствената черна вест във властта, защото ПИК научи, че и друг известен политик е споходен от ужаса на пандемията. Вицепремиерът Томислав Дончев е загубил преди дни тъщата си, също покосена от вируса. Майката на жена му Светлана се е борила повече от седмица с последствията от заразата, но лекарите се оказали безсилни да й помогнат, въпреки, че не е имала други сериозни заболявания. 

Черната серия заради коронавируса в страната не секва е вече близо дузина учители и десетки лекари бяха покосени от заразата. Расте и броят на жертвите в по-млада възраст в последните дни, както и на хората, които не успяват да преборят опасния щам, въпреки че нямат други заболявания. Затова всяка вечер медиците излизат пред болниците със светлини и призовават хората да спазват мерките, да стоят по възможност вкъщи и се надяват пандемията да бъде ограничена. 

Агенция ПИК изказва съболезнования и на Томислав Дончев и семейството му!

Сподели:
Бомба x
Наш астроном откри нова екзопланета в близост до Слънчевата планета Наш астроном откри нова екзопланета в близост до Слънчевата планета
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 236
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това