Черногорец е фаворит за нов треньор на Левски

Футбол

Черногорец е фаворит за нов треньор на Левски

6191
на 23.05.2023
Черногорец е фаворит за нов треньор на Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Миодраг Божович е фаворит за нов треньор на Левски. 54-годишният черногорец най-вероятно ще поеме сините от новия сезон. Той ще замени Елин Топузаков, който застана начело на отбора след напускането на Станимир Стоилов. 

препоръчано

Ръководството на Левски води преговори с Божович в последните дни, като не е изключено те да завършат с успех още до края на седмицата, предаде "Гонг".

свързани новини

За последно специалистът е водил руския Арсенал Тула, като напуска през лятото на 2022 година, а от тогава е без работа. Най-големият му успех е начело на Цървена звезда, като прави сръбския гранд шампион през сезон 2015/16. При звездашите прекарва две години. 

Треньорската кариера на Миодраг Божович преминава основно в Сърбия, Черна гора и Русия. Водил е Борац (Чачак), Хайдук, Обилич, Будучност (Подгорица), Грбалйя, кипърския Пафос, ФК Москва, Амкар Перм на два пъти, Динамо (Москва), Ростов, Локомотив (Москва) и Криля Советов. 

С Ростов печели и Купата на Русия. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК