Черно море подхлъзна Локомотив (ГО), "моряците" вкараха в последните секунди

Футбол

Черно море подхлъзна Локомотив (ГО), "моряците" вкараха в последните секунди

8131
на 21.02.2015
Черно море подхлъзна Локомотив (ГО), моряците вкараха в последните секунди

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Черно море победи много трудно Локомотив (Горна Оряховица) с 1:0 в първи мач от 1/4-финалите за Купата на България. Бекир Расим вкара единствения гол в 92-ата минута. С днешния двубой започнаха битките от този етап на турнира, пише sportal.bg.

Реваншът е насрочен за 5 март. Варненци срещнаха големи затруднения срещу втородивизионния си съперник и бяха много близо до това да започнат с грешна стъпка 2015 г. Изненадващо гостите можеха да поведат още в първите секунди на срещата, но Антони Балъков стреля над гредата.

"Моряците" наложиха натиск и в следващите минути Марк Клок и Михаил Венков отправиха изстрели, които обаче не застрашиха Радослав Рашков. В 30-ата минута пред Марчин Бургхард се откри отлична възможност да се разпише, но решителна намеса на Рашков запази резултата.

След почивката играта на терена бе равностойна, а головите положения бяха малко. Петър Златинов и Симеон Райков се отличиха с неточни удари. В 74-ата минута Матиас Курьор стреля технично, но Рашков спаси. В 82-ата минута Златинов изпълни фаул от удобна позиция, но прати кълбото в стената.

В последните секунди на редовното време гостите от Горна Оряховица можеха дори да се поздравят с победата, след като Красен Трифонов проби по крилото и центрира, но удар с глава на Любомир Генчев бе спасен. В добавеното време центриране на Живко Петков бе засечено от Расим и този път Рашков бе безпомощен - 1:0 за Черно море и минимална преднина за варненци преди ответния двубой. 



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК