Черно море удари Хасково, Иван Коконов бе точен за гостите

Футбол

Черно море удари Хасково, Иван Коконов бе точен за гостите

3767
на 03.10.2014
Черно море удари Хасково, Иван Коконов бе точен за гостите

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Черно море надигра с 1:0 Хасково като гост в мач от 11-ия кръг на "А" група. Единственото попадение в двубоя вкара Иван Коконов в средата на втората част, пише sportal.bg.

Преди почивката домакините бяха малко по-добри от своя съперник, но не успяха да материализират своето предимство, което се изрази в два опасни шута.

Първо в 31-та минута Дончо Атанасов нахлу в наказателното поле и стреля, но в аут. Десет минути по-късно и Емил Ангелов опита да вкара, но изстрелът му не намери целта.

В началото на втората част Мартин Ковачев можеше да открие резултата в полза на Хасково, но стреля над напречната греда след центриране на Джихад Кямил.

Постепенно гостите от Варна се активизираха и в 58-та минута застрашиха сериозно домакинската врата, но Николай Банков спаси. Само две минути по-късно Дос Сантос опита да вкара със задна ножица, но стражът на Хасково отново се справи блестящо.

Натискът на Черно море даде резултат в 66-та минута, когато извеждащо подаване на Дос Сантос намери Иван Коконов, който се пребори с бранител на домакините и след техничен изстрел откри резултата - 1:0 за Черно море.

До края на срещата футболистите на Никола Спасов затвориха играта и не допуснаха положения пред Георги Китанов, което им осигури ценни три точки, с които се затвърдиха на осмото място в "А" група, на шест точки от зоната на изпадащите.



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК