Четирима пребиха жестоко таксиджия край Банкя, за да го оберат

Крими

Четирима пребиха жестоко таксиджия край Банкя, за да го оберат

11902
на 25.07.2023
Четирима пребиха жестоко таксиджия край Банкя, за да го оберат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж е бил жестоко пребит в средата на май в Банкя. По думите му това се е случило, за да го оберат. Разказва, че четирима нападатели са го удряли с палка, стреляли със стоп патрони и пръскали с лютив спрей.

препоръчано

Пострадалият е претърпял и операция на ръката. А разследващите все още се опитват да изяснят причината за нападението, съобщава Нова телевизия.

Емил Иванов работи като таксиметров шофьор. На 19 май късно през нощта той пътува по пътя над Банкя за Клисурския манастир. На пътя имало спрял автомобил. Разказва, че от него излиза момче и го спира. Помолил за помощ, тъй като спукали гума. Емил слязъл, за да им помогне. Тогава от колата слезли още трима мъже и започнали да го бият.

Потърпевшият има съмнения, че нападателите му са част от футболна агитка.  Той вече е разпознал в полицията трима от четиримата. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК