Четирима простреляни, един наръган с нож в испанския курорт Марбея

Европа

Четирима простреляни, един наръган с нож в испанския курорт Марбея

5459
на 18.07.2022
Четирима простреляни, един наръган с нож в испанския курорт Марбея
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четирима души са простреляни, а пети е ранен с нож в нощен клуб в Марбея, Южна Испания, съобщи полицията. Двама души са били арестувани, предава Асошиейтед прес.

препоръчано

Двама от простреляните (един мъж и една жена) са в тежко състояние, се казва в изявление на полицията. Мъжът е ирландски гражданин.

Смята се, че човекът, което е бил намушкан с нож, е произвел изстрелите и е арестуван. Той е в тежко състояние с наранявания в областта на гърдите и главата, съобщиха от полицията.

По-късно днес полицията съобщи, че е арестуван и втори мъж на 26 години.

Полицията не уточни какво може да е причината за насилието и не съобщи имената на участниците в инцидента.

Драмата се е разиграла след полунощ. Марбея е популярен ваканционен град в района Коста дел Сол.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК