Четири досъдебни производства в Гулянци за неспазване на карантината

Региони

Четири досъдебни производства в Гулянци за неспазване на карантината

2369
на 17.01.2021
Четири досъдебни производства в Гулянци за неспазване на карантината
Автор:   ПИК

През седмицата са образувани четири досъдебни производства за нарушаване на домашната карантина и неспазване на противоепидемичните мерки. При проверките лицата не са открити на посочения от тях адрес, съобщават от МВР – Плевен, цитирани от БНР.

препоръчано

Нарушенията са в град Гулянци и образуваните досъдебни производства са в резултат на действията на органите на реда от Районното управление на МВР.

Установено е, че 65-годишен не е изпълнил задължението си да не напуска адреса, който е посочен за пребиваване в указания срок. При проверка ден по-късно 31-годишен, 21-годишен и 22-годишен, и тримата от Гулянци, също не са открити на посочените адреси.

Работата по случаите продължава.

Разследванията, започнати по време на обявената извънредна епидемична обстановка, свързана с предотвратяването и разпространението на Covid-19 на територията на страната, са взети на специален отчет, уточняват още от ОД на МВР в Плевен. Материалите са внесени в Районна прокуратура

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това