Четири неща, които ни правят по-щастливи в секса

ШАРЕН СВЯТ

Четири неща, които ни правят по-щастливи в секса

12940
на 05.12.2020
Четири неща, които ни правят по-щастливи в секса
Автор:   ПИК

Да си абсолютно отворен и откровен във връзката си, може да не е най-лесното нещо на света. Може да сме наясно коя е любимата храна на другия, да споделяме една и съща банкова сметка, но ще се изненадате колко малко двойки знаят сексуалните фантазии на половинките си. Дори в най-дълготрайните моногамни връзки има куфарче с катинар, в което се пазят най-съкровените креватни блянове. Пускайки във въображаемия си плътски свят, човекът, когото обичате, със сигурност ще ви се отплати стократно.

препоръчано

„Струмаб.г” представя четири неща, които превръщат хармоничните, но леко обикновени двойки в още по-щастливи, здраво свързани и малко по-разюздани.

 

Не си трайте

Все отнякъде трябва да се почне. Това не означава обаче, че може да стоварите най-палавите си фантазии на партньора, докато преглъща кюфте и шопска салата. Най-добрият начин да споделите с любимия за вашите щения е да му отредите почетното място. Заявете, че той е важна част не само от реалния, но и от фантазния ви свят. Ако искате, обвинете някой сън за тая или оная секс фикция, но споделете как си представяте бъдещите си плътски преживявания.

 

Изследвайте фентъзи възможностите

Не е лесна работа не само да поканиш някого във фантазиите си, но и да се окаже, че те му пасват. Предизвикайте разговор, в който открито да споделите за всичките си притеснения и очаквания от новостите в секса. Ако искате, направете си ролеви карти и ги сложете в една кутия. После оставете на жребия да покаже кой ще е господарят, кой учителят, докторът, режисьорът и младата актриса. Поканете и другия да влезе в сценария на бъдещата ви интимна пиеса. Оставете го да сподели какво иска да промени.

 

Смейте се

Тази стъпка е много важна. Да разкриеш сексуалните си фантазии, може да те накара да се чувстваш прекалено оголен и свенлив. Дори някоя подробност от плътската ви химера да ви се струва прекалено срамна, не я пропускайте. Споделете я, ако трябва и през смях. Ако партньорът ви е адекватен към вас и вашите желания, то няма да чуете в отговор ехиден хилеж.

 

Научете се да се адаптирате

Когато изследвате сексуалните си фантазии, е добре да решите докъде да сложите границата. Ако сексуалната фантазия включва душ, а вие не сте особени привърженици да се къпете с друг човек, сменете мястото или позицията, в която се развива действието. Това не означава, че секс намеренията ще се прецакат. Гледайте на това като част от процеса на израстването ви като двойка. Някоя фантазия ще е постижима, друга ще приберете в скрина. Нека силата на сексуалните приключения бъде с вас!

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това