Чехия изпраща в Гърция 30 полицаи да помагат за бежанците

ЧАС ПИК

Чехия изпраща в Гърция 30 полицаи да помагат за бежанците

5386
на 24.04.2016
Чехия изпраща в Гърция 30 полицаи да помагат за бежанците
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Чехия ще изпрати в Гърция 30 полицаи, които ще се включат в работата на Службата за граничен контрол на ЕС Фронтекс, съобщи директорът на чешката полиция Томаш Туги.

препоръчано

Задачата на чешките полицаи ще бъде да съпровождат бежанците от Гърция до Турция. Сега с това в Гърция се занимават полицейски служители от Словакия, Австрия и Германия. Чехия, по думите на Туги, разполага с около 300 полицейски служители, готови по всяко време да бъдат изпратени на задгранична командировка. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК