ГОРЕЩО
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
Брутална саморазправа с Асен Василев: Такова 7-минутно унижение от парламентарната трибуна не е имало скоро (ВИДЕО)
ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за Станислав Цанов! Как ютубърът окраде създателя си Волен Сидеров и си купи къща за близо милион
Кирил Петков се опита да подкопае етническия мир в България
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Виолета Малинина, Свиленград
препоръчано
Необходими продукти:
За подложката:
200 г бисквити, тип чаени
1/2 пакетче краве масло
5-6 с.л. прясно мляко
За крема:
3 пакетчета сирене крема
400 г заквасена сметана
1 ч.ч. захар
3 яйца
2-3 с.л. грис
ванилия
може и 1 с.л. нескафе
За глазурата:
100 мл сметана
100 г натурален шоколад
Начин на приготвяне:
Бисквитите се натрошават на пясък, прибавят се разтопеното масло и млякото и с така приготвената смес се облепя дъното на тортена форма, като се притиска плътно, за да се получи блат. Отгоре се изсипва кремът. Пече се един час на 150 градуса и се оставя да изстине във фурната. След това се залива с глазурата и се украсява по желание.
Сладкиш със сини сливи
409750
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335975
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


