ЧИСТКА: Ботев (Пд) изрита двама

Футбол

ЧИСТКА: Ботев (Пд) изрита двама

5531
на 09.06.2022
ЧИСТКА: Ботев (Пд) изрита двама
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Ботев (Пд) се раздели с футболистите Роберто Пунчец и Джак Лейн. Договорите на двамата изтекоха и те няма да бъдат част от „жълто-черните“ през следващия сезон.

препоръчано

Футболистите пристигнаха при „канарчетата“ по време на зимната пауза. Роберто Пунчец изигра 12 мача за пловдивчани, като с изявите си спомогна за доброто представяне на ботевистите в защита.

Джак Лейн записа десет мача за първия отбор на Ботев и два мача за дублиращия тим. Бързоногият играч ще остане в съзнанието на „жълто-черните“ фенове с гола във вратата на градския съперник Локомотив, както и с попадението срещу Славия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов представя кандидат-депутатите си в Пловдив (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов представя кандидат-депутатите си в Пловдив (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК