Чистка в "Левски"! Ето кои са на дузпата

Футбол

Чистка в "Левски"! Ето кои са на дузпата

47242
на 25.11.2016
Чистка в Левски! Ето кои са на дузпата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Задават се спортно-технически промени в "Левски", а част от скъпо платените футболисти на "сините" са пред трансфер.

препоръчано

Румънският защитник Сърджан Лукин може да си тръгне от "Левски" през зимата, твърди "Меридиан Мач". Сходна е ситуацията и с Деса, оставането при "сините" на Сандберг също е под въпрос.

Лукин през този сезон той остава основно резерва в състава, първо на Люпко Петрович, а след това и на Елин Топузаков. Също така, румънецът взима една от най-големите заплати на "Герена", която е близо 15 000 евро. Договорът му пък е само до лятото и ако "Левски" не вземе мерки, най-късно в началото на зимата Лукин може да започне преговори с който клуб си пожелае. Затова "сините" са решили да му потърсят отбор, в който да го трансферират, дори и за малка сума, но да се освободят от голямата му заплата.

Евентуална продажба на Сърджан Лукин може да остави в "Левски" друга резерва в "синята" защита Симон Сандберг. От "Герена" се опи­тват да го върнат на бив­шия му клуб Хекен под наем, тъй като адаптацията му не се получава. Ако Лукин си тръгне обаче, "сините" може да задържат Сандберг, който заедно с Виктор Генев ще бъде основна конкуренция на двойката в центъра на защитата Александров - Пиргов.

Хеан Деса също е с неясно бъдеще при "сините". Той досега не оправдава огромните очаквания към него на "Герена" и  е възможно през зимата да бъде трансфериран в друг клуб.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК