ЧИСТКА: Екзекуции в Северна Корея след провала на срещата между Ким и Тръмп

Азия

ЧИСТКА: Екзекуции в Северна Корея след провала на срещата между Ким и Тръмп

13793
на 31.05.2019
ЧИСТКА: Екзекуции в Северна Корея след провала на срещата между Ким и Тръмп
Автор:   ПИК

Северна Корея вероятно е екзекутирала част от екипа, който отговаряше за срещите между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун. 

препоръчано

По информация на южнокорейски вестник, режимът в Пхенян е наредил да бъдат екзекутирани специалният пратеник в САЩ, както и четирима служители на външното министерство. Причината - провал на планираната втора визита на американския президент в Пхенян и липсата на решение по време на разговорите им във Виетнам, предава БНТ.

Друг високопоставен севернокорейски дипломат е осъден на принудителен труд. Наказание има и за преводача на срещата между Ким и Тръмп в Ханой, който е обвинен, че заради грешка в превода, е злепоставил страната си.

Смята се, че сестрата на Ким Чен-ун, която го придружаваше на срещите, също е сред наказаните от режима, но съдбата й не е известна.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това