Чорба от лобода

Рецептите на деня

Чорба от лобода

36052
на 24.09.2013
Чорба от лобода
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти: 30-40 листа лобода, 150 г ориз, 1 кубче пилешки бульон, 2- 3 стръка пресен лук, олио, сол, магданоз, 2 стръка девесил. За застройката: 1 яйце, 2-3 с.л. кисело мляко.

препоръчано

Начин на приготвяне: Лободата се нарязва на дребно и се задушава с олиото и лука. Добавят се оризът и кубчето бульон. Налива се 1 л вода, посолява се и се вари около половин час. Слагат се нарязаният на ситно магданоз и стръковете девесил. Супата се маха от котлона и след около 10 минути се застройва.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК