ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 30-40 листа лобода, 150 г ориз, 1 кубче пилешки бульон, 2- 3 стръка пресен лук, олио, сол, магданоз, 2 стръка девесил. За застройката: 1 яйце, 2-3 с.л. кисело мляко.
препоръчано
Начин на приготвяне: Лободата се нарязва на дребно и се задушава с олиото и лука. Добавят се оризът и кубчето бульон. Налива се 1 л вода, посолява се и се вари около половин час. Слагат се нарязаният на ситно магданоз и стръковете девесил. Супата се маха от котлона и след около 10 минути се застройва.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810799
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250540
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021