ГОРЕЩО
Заем за Украйна: Евролидерите одобриха 90 милиарда евро за следващите две години
В ДЕСЕТКАТА! Такива измамници като Асен, Киро, Ники и Иво никога не са се случвали на България
ВИЖТЕ ГИ ДОБРЕ! Това са умно красивите - Лекси Фльор и Лекси Д’иректьор (СНИМКА)
САМО В ПИК! Чичото на Кирчо: АФЕРИСТЪТ Асен Василев е нереализиран оперен певец, имаше дует с Райна Кабаиванска. Фирмата му за самолетни билети продължава да работи от България в полза на Китай
Петър Кичашки с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Консултациите показаха нови зависимости: Радев толерира радикализацията в политиката (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 30-40 листа лобода, 150 г ориз, 1 кубче пилешки бульон, 2- 3 стръка пресен лук, олио, сол, магданоз, 2 стръка девесил. За застройката: 1 яйце, 2-3 с.л. кисело мляко.
препоръчано
Начин на приготвяне: Лободата се нарязва на дребно и се задушава с олиото и лука. Добавят се оризът и кубчето бульон. Налива се 1 л вода, посолява се и се вари около половин час. Слагат се нарязаният на ситно магданоз и стръковете девесил. Супата се маха от котлона и след около 10 минути се застройва.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1312758
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
308086
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
276597
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
113310
на 26.04.2021


