Чудо! Черно море изтръгна от "Левски" Купата на България след невероятен обрат

ЧАС ПИК

Чудо! Черно море изтръгна от "Левски" Купата на България след невероятен обрат

45798
на 30.05.2015
Чудо! Черно море изтръгна от Левски Купата на България след невероятен обрат

Бесни фенове на "сините" чупят седалки, някои нахлуха на терена

Невероятна драма! "Черно море" спечели Купата на България след голям мач с "Левски".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Варненци направиха чутовен обрат, като победният гол падна за 2:1 в 118-ата минута. Попадението отбеляза Матиас Курьор, който премина като Марадона през няколко защитника на сините, след което чукна топката хладнокръвно в левия ъгъл.

Това е първата Купа на България, спечелена от варненския тим.

Любопитното е, че "Черно море" игра от 38-ата минута с човек по-малко след изгонване на Стенио. "Левски също остана с 10 души на терена, но чак в 120-ата минута на мача, когато  бе отстранен Веселин Минев.

Изравнителното попадение варненци пък отбелязаха в 92-ата минута - по време на даденото от съдията продължение на редовното време, което завърши 1:1.

Фенове на "Левски" побесняха след мача и нахлуха на терена. Други чупеха и хвърляха седалки.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК