ЧУПИ КЛИШЕТА! Дизайнер облече булка в... черно (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЧУПИ КЛИШЕТА! Дизайнер облече булка в... черно (СНИМКИ)

28789
на 04.07.2018
ЧУПИ КЛИШЕТА! Дизайнер облече булка в... черно (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Дизайнерът Фатих Осман счупи сватбените клишета. В новата си колекция талантливият творец измайстори булчинска рокля, но не в традиционния бял цвят, а в черно. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Столичният хайлайф помни само един случай, в който младоженка се е престрашавала да облече черна рокля. Това, разбира се, е Кремена Халваджиян. Преди седем години тя и Магърдич си спретнаха втора сватба, а щурата стилистката шокира всички като се появи в черно - и роклята, и воалът й бяха в този цвят...

Пред софийска публика по време на третото издание на "Balkan Fashion Week" Осман представи бранда си с модно дефиле. Ексцентричният дизайнер представи интересни модни закачки: панталони с ресни и "опашки", много райе, а материите бяха тюл, френска дантела, поплини и ефирна коприна.

"Всяка дреха, създадена, за да провокира, е истински полет на фантазията - не всеки дизайнер има смелостта да я създаде такава, а не всеки от нас - да я облече", споделиха чуждестранните гости на модния форум, сред които президентът и основател на "Fashion Film Festival Istanbul" Туна Йълмаз.

Възхитена от дизайнерските хрумки на младия българин, той го покани на следващото издание на истанбилския форум. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО) ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК