Шакира ще пее на финала на Копа Америка

Световен футбол

Шакира ще пее на финала на Копа Америка

8305
на 10.07.2024
Шакира ще пее на финала на Копа Америка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Колумбийската суперзвезда Шакира ще пее на финала на Копа Америка, който ще се проведе на 15 юли от 03:00 ч. българско време.

препоръчано

Първият финалист в надпреварата на националните отбори на страни от Южна Америка и поканени тимове от други континенти официално е Аржентина. Вторият финалист ще бъде определен от срещата между Уругвай и Колумбия след броени часове.

Организаторите на Копа Америка публикуваха в социалните си мрежи новината за Шакира, като отбелязват, че концерт на певицата на този футболен форум се случва за първи път в историята на турнира.

"Бъдете готови да преживеете нещо велико в едно шоу, което ще разтърси континента!", пишат още от КОНМБЕБОЛ, под чиято егида се провежда Копа Америка.

"Колумбия току-що спечели Копа Америка!", "Колумбия ще стане шампион и Шакира ще им пее - велико!", "Шакира отново пише история" - това са част от екзалтираните коментари, съпътстващи обявяването на новината, писа "Актуално".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК