Шампионът Стъки: Как Прокопиев излъга, че съм нахлул в парламента - към кафявите сайтове на Бабикян вече са "Капитал" и "Дневник"

АВТОРСКИ НОВИНИ

Шампионът Стъки: Как Прокопиев излъга, че съм нахлул в парламента - към кафявите сайтове на Бабикян вече са "Капитал" и "Дневник"

128190
на 06.05.2021
Шампионът Стъки: Как Прокопиев излъга, че съм нахлул в парламента - към кафявите сайтове на Бабикян вече са Капитал и Дневник
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Остро реагира шампионът Станислав Недков-Стъки срещу фалшива новина в медиите на боса Иво Прокопиев. "Капитал" и "Дневник" излъгаха, че вчера човек, който приличал на него, е нахлул в парламента, опитвайки да го омаскарят. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Ето какво още разкри Станислав Недков: 

112-то място

Каквото мнозинството в парламента, такива са им и медиите, които ги обслужват - непродуктивни, агресивни и лъжливи.
Към кафявите сайтове на Бабикян, които денонощно бълват фалшиви новини за мен, от днес към тях се присъединиха и уж сериозните медии Капитал и Дневник.
От публикации в двата сайта научих, че съм нахлул заплашително на заседание на комисия в Парламента.
От приложената към статията снимка ясно се вижда, че посочения човек не съм аз, а депутата от ГЕРБ Красен Кръстев.
Само, че кой видял снимката видял. Важното е да се омаскари Станислав Недков, който пречи на мафията и на нейните слуги, да си въртят далаверите и да превърнат отново България в разграден двор.
Вчера, на организиран от мен мирен протест, над 1000 български граждани ясно заявихме, че в Парламента са се настанили мутри в бели якички, които искат да върнат държавата отново в ръцете на мафията като закрият специализираните органи, които я разследват. Прие се абсурден Изборен кодекс с изцяло машинно гласуване, който нарушава свободното право на глас на огромна част от българските избиратели.
Явно за лъжата и за тези, които искат да унищожат България почивен ден няма.
Деветата Божия заповед гласи: Не лъжесвидетелствай против ближния си.
Ако Капитал и Дневник не публикуват опровержение,с което да изчистят името ми, ще заведа дело за клевета. Сумата, за която ще осъдя сайтовете ще даря за подпомагане на строежа на православен храм.
Дано поне по този начин умилостивя Бог да не ги наказва за лъжесвидетелството им.

Стъки публикува и истинското име със снимката на Красен Кръстев:

Ето и фалшификациите на "Капитал":

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК