ШАНС: Капитанът на Жрински Мостар се контузи преди реванша с Ботев Пловдив

Футбол

ШАНС: Капитанът на Жрински Мостар се контузи преди реванша с Ботев Пловдив

12487
на 13.08.2024
ШАНС: Капитанът на Жрински Мостар се контузи преди реванша с Ботев Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съперникът на Ботев Пловдив в третия предварителен кръг на Лига на конференциите Жрински Мостар има сериозен проблем преди реванша с "канарчетата".

препоръчано

Капитанът на босненския тим Слободан Яковлиевич е получил контузия и няма да вземе участие в двубоя в Босна, обяви sport1.oslobodjenje.ba. Опитният сръбски бранител е получил разтежение в срещата вчера в местното първенство, която го вади от двубоя в четвъртък.

В неделя Жрински постигна лесна и убедителна победа с 4:1 над ГОШК Габела, което е и тяхната първа в шампионата. Двубоят от първия кръг със Слога Добой не се състоя и е пренасрочен за по-късна дата.

35-годишният централен бранител и през миналия сезон беше измъчван от травми. И колкото и да е важен, в Зрински така или иначе си правиха сметки и без него за първата среща. Явно и сега ще бъде така.

"В последните две тренировки натоварванията бяха изчислени така, за да намерим време за повече почивка на футболистите. Но така се случи, че един важен играч - капитанът се контузи, заяви старши треньорът на босненския тим Марио Иванкович.

"Благородниците", какъвто е прякорът на тима, тъй като с кръстени на кралска династия, обаче приключиха срещата с доста горчив привкус. Капитанът Слободан Яковлевич трябваше да напусне игра в 30-ата минута и опитният Тони Шунич трябваше веднага да влезе в игра. Бившият футболист на Щутгарт, Краснодар и Динамо Москва Шунич беше на терена в Пловдив и по всяка вероятност и сега ще бъде така.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК