Шахматната царица Нургюл отсече: Ще се състезавам само за България

Други спортове

Шахматната царица Нургюл отсече: Ще се състезавам само за България

11265
на 27.08.2023
Шахматната царица Нургюл отсече: Ще се състезавам само за България
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нургюл Салимова проговори след историческия успех с второто място на Световната купа по шахмат в Баку.

препоръчано

Тя каза, че за момента не е получавала официални покани от други страни  да участва за тях, а само неофициално ся водени разговори. Т

я е категорична, че към този момент ще се състезава само под флага на България, защото се надява проблемите в Българската федерация по шахмат скоро да се решат.

„Не знам какво да кажа за Българската федерация по шахмат, тъй и те не знаят какво да кажат, има безброй проблеми в нашата федерация. Те не знам вече и колко федерации са, не ги следя, тъй като няма ползва. Просто съм се концентрирала върху моята си работа и да свърша това, което зависи от мен, пък останалото ако се оправи, надявам се да се оправи. Много неща ми дават сили да продължа напред - главно родителите ми и мечтата ми. Тя е да стигна в шахмата на най-високо ниво“, каза спортистката ни.

Нургюл Салимова и нейният екип ще дадат официална пресконференция във вторник.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК