Шах в Пловдив - още не знаят кога ще бутат Бетонния мост

Региони

Шах в Пловдив - още не знаят кога ще бутат Бетонния мост

14585
на 03.01.2024
Шах в Пловдив - още не знаят кога ще бутат Бетонния мост
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Все още няма категорично решение кога ще се затвори Бетонният мост за реконструкция, съобщи на Пловдив кметът Костадин Димитров, цитиран от "Пловдив24“.

препоръчано

От Националната компания "Железопътна инфраструктура" са заявили желание ремонтът на съоръжението да започне в края на януари. Според техните изчисления реконструкцията ще отнеме 6 месеца.

"Ние държим да е колкото се може по-кратко като период. Ще следим процеса и ще помагаме да има добра синфронизация между нас и Министерство на транспорта, за да се случат по-лесно нещата", коментира градоначалникът.

Проектът не предвижда промяна в денивелацията на подхода откъм булевард "Христо Ботев". От южната страна обаче - откъм улица "Македония", ще има реконструкция на пътя заради повдигането на мостовото съоръжение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК