Шах с пешката! Американка обиди Тръмп на българин

Америка

Шах с пешката! Американка обиди Тръмп на българин

16871
на 28.10.2016
Шах с пешката! Американка обиди Тръмп на българин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Българин" нарече Доналд Тръмп гостенка в предаване на живо по CNN, възмутена от изявленията на републиканския кандидат-президент спрямо жените. Тон за атаката зададе водещата Брук Болдуин. Припомняйки предишен "кървав" коментар на Тръмп за друга тв журналистка, тя отбеляза, че той не изглежда притеснен от скандала.

препоръчано

"Това не ме изненадва ни най-най-малко, Брук" - каза Ейми, гостенката в студиото, поканена да отговори първа. "Аз не бих обвинила Тръмп, че е сексист, нито онези, които го подкрепят – каза тя. - Аз мисля, че той е недорасъл, незрял и е българин..."

Внимателното гледане и прослушване на репликата не оставя съмнение, че Ейми просто бърка. Тя иска да каже "вулгарен", определение напоследък многократно повтаряно за нашумелите скандални видеозаписи от 2005 на републиканския кандидат.

Но дали от припряност в говореното, дали от незнание, младата жена ясно казва "българин.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК