ШАШМА: Дискотеки в Пловдив отвориха, правят се на ресторанти

ЧАС ПИК

ШАШМА: Дискотеки в Пловдив отвориха, правят се на ресторанти

9725
на 06.03.2021
ШАШМА: Дискотеки в Пловдив отвориха, правят се на ресторанти
Автор:   ПИК

Нов трик измислиха нощните клубове в Пловдив, за да работят, въпреки че изрично бе казано, че баровете ще отворят от 1 април.

препоръчано

Така, за да отворят врати още в първите дни на март, дискотеките решиха да се направят на ресторанти и да посрещат клиенти с работно време от 18:00 до 23:00 часа.

Такъв е случаят с един от най-известните клубове в Пловдив, който дори обяви участие на фолкпевеца Меди. От клуба съобщиха, че партито ще е градинско, но от качените фотоси ясно се вижда, че таванът е затворен, а хората са напълнили клуба и липсата на социална дистанция също е видна от качени видеа в социалната мрежа.

Още по време на първата пандемия имаше най-различни опити от страна на клубовете да не затворят, като голяма част от тях дори заработиха с часовото време на детска дискотека.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това