ШАШ: Паяк-птицеяд изяде опосум (ВИДЕО)

ШАРЕН СВЯТ

ШАШ: Паяк-птицеяд изяде опосум (ВИДЕО)

50207
на 02.03.2019
ШАШ: Паяк-птицеяд изяде опосум (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В джунглите на Перу учени успяха да заснемат как паяк-птицеяд изяжда опосум. Записа публикува тв каналът Нешънъл Джиографик.

препоръчано

На кадрите се вижда как паякът влачи към леговището си бебе на опосум. Жертвата се съпротивлява известно време, но след това престава.

Според учените от Мичиганския университет, нападението на паяци над гръбначни животни не е рядкост, въпреки че в техния "порцион" влизат основно насекоми.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК