Швеция облекчава правилата за пътуване

Европа

Швеция облекчава правилата за пътуване

3944
на 19.01.2022
Швеция облекчава правилата за пътуване
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Швеция облекчава правилата за пътуване. Гражданите на Европейския съюз, които са ваксинирани срещу коронавирус или неотдавна са се възстановили от инфекция, няма да има нужда да се изследват, преди да влязат в страната.

препоръчано

Изискването за представяне на отрицателен тест няма да важи от петък. Вместо това ще бъде достатъчно да се представи доказателство за ваксинация или преболедуване.  

Русия пък съкращава карантината на заразените с коронавирус от 14 на 7 дни на фона на ръст при новите случаи. Дневният брой на потвърдените инфекции се удвои през изминалата седмица.

 
Властите предупредиха, че тази вълна може да бъде най-голямата в страната, но досега не са обявили никакви ограничения, за да я спрат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК