Шедьоври на „Милениум“ с невероятни промоции! „Книга на седмицата“ с 30% отстъпка!

КУЛТУРА

Шедьоври на „Милениум“ с невероятни промоции! „Книга на седмицата“ с 30% отстъпка!

11936
на 04.01.2021
Шедьоври на „Милениум“ с невероятни промоции! „Книга на седмицата“ с 30% отстъпка!
Автор:   ПИК

Посрещнете новата 2021-ва година с любимо четиво на невероятна цена! Две сензационни промоции - „Книга на седмицата“ и Happy Hour, очакват всички почитатели на стойностната литература до края на януари в столичната книжарница „Милениум“ (ул. „Цар Иван Шишман“ 18), на сайта на издателството www.milleniumbg.eu и на специално създадения електронен магазин във фейсбук и инстаграм профилите на „Милениум“.

препоръчано

Всяка седмица от понеделник до неделя ще можете да закупите „Книга на седмицата“ – един от бестселърите на „Милениум“ с невероятните 30% отстъпка. От днес това е изключително любопитната книга „Азбука на имената“. От нея ще научите произхода, значението и характеристиката на около 600 лични имена – традиционни, класически, модерни, дори и малко позабравени. Именникът отговаря на вълнуващи въпроси за съответствията между името на човека, особеностите на характера му и неговото бъдеще.

Коричната цена на изданието е 10 лв., но до неделя в сайта, книжарницата и социалните профили на „Милениум“ ще може да го закупите само за 7 лв.

В следващите седмици с 30% ще се предлагат „Български църковен и етнокалендар“, „Новият български съновник“ и „Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“.  

През целия месец януари посетителите на книжарница „Милениум“ имат възможността да се възползват от Happy Hour, в който абсолютно всички книги на издателството ще се предлагат с 10% отстъпка. През делнични дни намалението е от 17 до 19 часа, а през уикендите – от 12 до 14 часа.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това