Шерцингер изпоти социалните мрежи от сауната (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Шерцингер изпоти социалните мрежи от сауната (СНИМКИ)

20054
на 21.10.2020
Шерцингер изпоти социалните мрежи от сауната (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Инфрачервената сауна е много полезна за организма. В това е убедена Никол Шерцингер. Със серия от снимки тя се опита да рекламира мястото, на което ходи, за да детоксикира тялото си, но на никой от феновете не му пука за него, защото кадрите ѝ са толкова горещи, че направо "изпотяват" екрана на компютъра.

препоръчано

42-годишната красавица се е снимала по комплект бикини и спортен топ в мръснобяло, с които определено събра не само мъжките, но и доста от погледите на жените.

Никой не забелязва перфектния тен на звездата, нито това, че тя носи яркочервено червило, застанала срещу слънчевите лъчи, огрели тялото ѝ, защото нещо друго е доста по-атрактивно от тях - нейният бюст.

Половинката на Том Евън изтъкна, че редовното ходене на инфрачервена сауна намалява възпалението в тялото, стимулира циркулацията на кръвта и метаболизма. 

Въпреки, че е на сауна, Шерцингер е с перфектен грим - нещо, което може да повлияе зле на кожата ѝ след като излезе навън. Това отбелязаха някои жени, най-вероятно подразнени от снимките ѝ по бельо, пише "Тялото.бг".

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това