Шерцингер изпоти социалните мрежи от сауната (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Шерцингер изпоти социалните мрежи от сауната (СНИМКИ)

23537
на 21.10.2020
Шерцингер изпоти социалните мрежи от сауната (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Инфрачервената сауна е много полезна за организма. В това е убедена Никол Шерцингер. Със серия от снимки тя се опита да рекламира мястото, на което ходи, за да детоксикира тялото си, но на никой от феновете не му пука за него, защото кадрите ѝ са толкова горещи, че направо "изпотяват" екрана на компютъра.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

42-годишната красавица се е снимала по комплект бикини и спортен топ в мръснобяло, с които определено събра не само мъжките, но и доста от погледите на жените.

Никой не забелязва перфектния тен на звездата, нито това, че тя носи яркочервено червило, застанала срещу слънчевите лъчи, огрели тялото ѝ, защото нещо друго е доста по-атрактивно от тях - нейният бюст.

Половинката на Том Евън изтъкна, че редовното ходене на инфрачервена сауна намалява възпалението в тялото, стимулира циркулацията на кръвта и метаболизма. 

Въпреки, че е на сауна, Шерцингер е с перфектен грим - нещо, което може да повлияе зле на кожата ѝ след като излезе навън. Това отбелязаха някои жени, най-вероятно подразнени от снимките ѝ по бельо, пише "Тялото.бг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК