Вход
София
Времето в София 12 o C

Шефка на БСП-Казанлък в убийствено писмо до ПИК: Партията ни стигна дъното. Ръководството се тресе от интриги, манипулации, лъжи. Натиска ни с компромати. Ние сме в най-тежкия разпад в историята ни

Шефка на БСП-Казанлък в убийствено писмо до ПИК: Партията ни стигна дъното. Ръководството се тресе от интриги, манипулации, лъжи. Натиска ни с компромати. Ние сме в най-тежкия разпад в историята ни

на 08.07.2018
119164
63
Шефка на БСП-Казанлък в убийствено писмо до ПИК: Партията ни стигна дъното. Ръководството се тресе от интриги, манипулации, лъжи. Натиска ни с компромати. Ние сме в най-тежкия разпад в историята ни
Автор: ПИК
08.07.2018
63
119164

В редакцията на ПИК се получи писмо от Стела Кехайова, председател на основна партийна организация в БСП - Казанлък. Емоционалният текст е поредна илюстрация за тежкото състояние на столетната партия, която се раздира от интриги и недоволство към лидерския кръг на Корнелия Нинова.

БСП стигна дъното

БСП стигна дъното и затъна в тинята. Защото е в най-големия организационен разпад в своята история.

Решението на НС на БСП за предсрочна отчетно–изборна кампания в Казанлък, провеждането й и резултатите оценяваме като негативни сигнали, които ще доведат до най-тежката изборна загуба на БСП Казанлък /дори по-тежка от изборите през  2011 и 2014/.

За пореден път сигнализираме за:

-последиците от немотивираното решение на НС за отчети – избори в БСП Казанлък;

-незачитане обективното мнение на мнозинството и редовите социалисти, незачитане решенията на колективните ни органи от ХХ Конференция;

-затваряне на ръководството на НС на БСП в тесен кръг; нарушена е връзката между ръководството и членската маса;

-продължават задкулисните договорености и корпоративни зависимости. Вътрешни борби и интриги, с мълчаливата благословия на членове на Ръководството на БСП. Сделки за влияние и разпределение на постове;

-злоупотреба с уставни правила и норми;

Кампанията се проведе със засиленото присъствие на демагогски и популистки похвати за манипулация, целенасочено насаждане на негативни лъжи, клевети. За никого не е тайна, че беше и е заложено на опитите за дискредитиране и на внушенията. Беше оказван натиск с цел извличане на компромати. Инструментариумът включваше още и принуда - председатели и редови членове бяха сплашвани с проверки, наказания, изключване.

Продължава отчуждението на членовете и симпатизанти към БСП. Не се излъчва воля и единство и това намалява влиянието на БСП. Разделяне на партията, която преди това ще бъде погубена. 

Даден е пътя на реваншизма, авторитаризма, разчистването на лични сметки, всичко това, което наблюдаваме от години. Вменяване на вина и нарушения относно сътрудниците на БСП Казанлък. Вменяване на вина на членовете на ОбС на БСП, действащ до 12 май 2018. Новият председател на ОбС на БСП-Казанлък и ръководството, за да се отърси от своите собствени отговорности и грешки, започна с очерняне на другите, отстрелвайки другарите си, които са неудобни. Омразата отдавна е по-силна от каузата. В очите на хората отдавна престанахме да водим битка за идеите си. Водим я помежду си.

Започналата кампания за отчети и избори срещу отричане на постиженията на стария ОбС на БСП Казанлък, нейното заклеймяване и омаловажаване на демократичната ценностна система продължава и днес.

На 7 юли 2018г.се проведе заседание на ОПКК в София, на което бяхме поканени социалисти, поддържащи  редицата жалби от членове на Казанлъшката организация, както и социалисти от новото ръководство на БСП Казанлък.

На заседанието трябваше да се потърси обмислен подход за решаване на проблемите, но се тръгна с обвинения. Независимо от уверенията на др. Богданова – председател на ОПКК, че Контролната комисия не се произнася поради политическа или друга целесъобразност с тълкователни решения по приложенията на Уставните правила и норми, независимо от намеренията й да не се създава напрежение, ОПКК си затвори очите за истинските проблеми, за това какво се случва в БСП Казанлък, очевидно и много други структури на БСП в цялата страна. Срещата не беше откровена.

Разговорите изместиха основните остри и спорни въпроси. Всъщност се пренасочиха в друга посока – цялостно изместване на проблема и обсъждане на необективни проблеми. Безумно е, новият председател в БСП Казанлък да твърди, че не знае числения състав в организацията а е проведена Конференция. Или, че проблемът е липсата на протоколи от заседания на стария ОбС на БСП Казанлък и други подобни. Обидно е и недостойно и няма да правя достояние всички тези и други твърдения. 

Спазването на Устава и неговите демократични принципи, което се изисква от  основните партийни организации, от редовите социалисти, първо трябва да се покажат от ръководните органи на национално ниво. Безразличието към структурите е взело връх – да не те интересува какво говорят другите, да знаеш че не си прав, но да се прикриваш зад задкулисието, зависимостите и причините, довели до противоречията.

Защото атаките са вътре в БСП – атаки срещу  органи, срещу мнозинството, срещу личности, срещу“неудобните“. Нито НС, нито ОПКК се заинтересуваха от протестите и сигналите, от позицията на 450 социалисти в БСП-Казанлък, несъгласни с немотивираното решение за отчети и избори. Никой не обърна внимание, че беше изолиран един колективен орган. Липсата на мнозинство е изключително опасен резултат, който няма да донесе никаква стабилност.

Непозитивните сигнали, които излъчват ръководните органи на БСП, липсата на диалог и непознаване проблемите в общинските организации, сериозно намаляващото влияние и доверие в БСП са безпощадните изводи днес.  Ценностите и принципите, на които партията ни трябва да е носител, ги няма. Липсва и истинската лява политика, която трябва да имаме, заради хората, заради идеите и каузата. И ако сега, веднага, не утре или след два месеца не започне промяна на пагубната ситуация в БСП, ще продължим да затъваме в блатото, от където измъкване няма да има.

Стела Кехайова – председател на основна партийна организация

Казанлък, 8 юли 2018

Сподели:
Напиши коментар »
(63)
1
нинова изпуска кормилото, даааа
2
КРАЙНО ВРЕМЕ Е СИНЯТА ПРИВАТИЗАТОРКА НА КОСТИЧА ДА СЕ МАХА И ДА ОСТАВИ ПАРТИЯНА В РЪЦЕТЕ НА ЧЕСТНИ И ВЯРВАЩИ СОЦИАЛИСТИ.
3
Браво. Нещата са дагже още по-зле. Управлява кръга на Корнелия - нагло, безцеремонно, партията загива....
4
Всички споделят интимните си тайни с Пикъ!Тукъ научих,че бившата жена на председателя Бойку, отглежда тикви и домате в далечна Калифорния,за което съм мноо благодарен на редакцията!
5
Браво ,браво и (пак) браво на "другарката" Нинова (и на кохортата интимни гъ.олизци ,около нея) !!! Тези хора успяха (под "вещото" ръководство на Нинова) да унищожат (за има-няма две години) партия на повече от век !!! За което - горещо им благодарим !!!
6
Щом муулетата и зомби троловете рИват, значи Нинова е на прав път!
7
Крадливата ще е.е майката на крадливата партия, гледайте и се радвайте, шоуто продължава.
8
Президента да обяви сензацията (подшушната му от Нинова), че Бойко се е срещал с Китайски министър председател - менте.... И че нищо ползотворна не е направил!
9
ТИКВАТА Е ПАНИКЬОСЪН И РЪСИ МЪНИ НАРЕД ДА СПАСИ ПАРИТЕ НА ВНУЧЕТО. ...ХИ ХИ ХИ. ....
10
Тая е на път да погребе Столетницата ! Жалко е само за верният й до гроб електорат , предимно пенсионери с нищо не заслужили да бъдат лъгани и предадени !!!
11
Техноимпекс
12
Ми ,на прав път е Нинова и ние така мислим ! Крушовишката политическа кукувица ,няма да миряса ,докато окончателно не унищожи БСП (нали за това - горещо и благодарм).
13
Кой не скача е червен Сега разбрахте ли защо скачахте сигурно сте разбрали но е късно вече ви продадоха продажниците
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Супер, да ги закриват!!!
16
Червените бабички, нема да ми закачате другарчето Корнелия , тя ще ме смени като стана Президент- така казаха от Козяк !
17
:))) Такава омраза....ай, ай
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Г-жо Стела, че Вие за пръв път ли чувате що е това комуняга и комунизъм? Сега ли разбирате, че всички качества, които описвате по-горе са си исконната вътрешна същност на БСП, откакто е създадена. Кого ще учудите? А аз съм безкрайно учуден, че вие сте учудена.
20
БСП-ООД пищи ли на умряло, значи е зле, но в замяна на това България е добре! България ми е по-мила от БСП+ДПС+ДСБ+ДЕОС+Дай ми България+останалите деривати на Иван Костов! Корнела е печена, не се притеснявам за нея, може да фалира БСП ама тя ще е на далавера! На 26г таман дошла от село, фалира Техноимпекс и стана милионерка, че сега ли на 56г една богата фирма БСП-ООД ще и се опре! След като фалира БСП, Корни ще стане мултимилионерка! Корни се пени, защото и е подпалена голямата дупІара! Фурната е подгрята, свинкята импексова и да се дърпа и да се върти, ще я изядат!
21
Това е демокрацията на др. Нинова - така я разбира тя. Не знам какво й е отнела, но много й е дала - три импекса, БСП, син, изучен и работещ в Америка, самочувствие, наглост.....
22
П.и.к.льовци защо плачете на чужд гроб,бе ?Като дойде Кури на власт,как ли ще я хвалите. . .
23
PIK,Обичате да плюете по Нинова без да знаете причината по която я критикуват някои пишман социалисти. Неуважаемата Стела Кехайова, защото при старото ръководство бе на значителна заплата.Интереса клати феса!!!! Старото ръководство на БСП в Казанлък е от стари 80 годишни номменклатурни кадри на БКП и не искат да допуснат млади лявоориентирани .Заради техният ретрограден маниер БСП 2 пъти губи кметските избори в Казанлък .Престанете да пишете без да знаете истината за състоянието на партийната организация в Казанлък. Здравите кадри успяха да се преборят с клеясалите, ретроградни номенклатурчици.
24
Ха, ха,няма делник, няма празник за наведеното, платеносуджученопоръчковоПИК-ливо и миризливо сайтче ,за неговата предизвикваща смях дейност, като пък сега си измислило и публикувало някакно писмо,адресирано да тяхната"световно известна и посещавана"от милиони редакция и веднага повдигнаха първичните инстинкти на своите фенчета-дебилчета, ама и друго от тях не може да очаква човек, имайки предвид кои"видни"интелектуалци-журналя си вадят там хляба с уменията на най-древнага професия в света!Прочетете го внимателно,то е за вас и после измислете как да не го публикувате, пък и аз не държа на това,защото достатъчно умни хора в своите коментари казват истината за вашата "реална"професия!
25
Омраза това идва от Русия. Мразещия човек е нещастен човек, сподирен от постоянни неудачи и стигащ до престъплението. Това не е пътя да печелиш обществена подкрепа!
26
Ясно и каква социалистка е била тази Кехайова щом е опряла до този жълт слугинажен сайт. Жалко, че такъв човек е бил на висока позиция до сега и изборните резултати говорят за това
27
Корни се пени, защото и е подпалена голямата дупара! Фурната е подгрята, свинкята импексова и да се дърпа и да се върти, ще я изядат! Опитва се да фалира БСП-ЕООД Корни и свине, по схемата на Импексите, за да лапне едни милиони! Еленка Станишковата, срещу комисионна, е предоставила офшорката си на Вирджините, ама дали и колко ще успее да прилапа Корни май няма да се разбере! Не е за първи път от касата на Позитано да отчитат липси!След Луканов, Беров,Виденов, Костов,Сакскуборготски,Станишев,Орешарски все погром! Случайно или не, но обикновенно, винаги са в комбина с ДПС! Последната издънка на мафията, селянка на 26 години с 4-5 апартамента и 2-3 гаража, придобила няколко Импекса, обещава светло бъдеще, дори и Сполуката за България на Лилов, щяла да ни се струва приказка! Специалисти по фалити на България са сътрудниците и в БСП-ЕООД корнелия и свине!
28
Драги казанлъчани, казанлъчанки, мили малки казанлъчанчета и ти, дрогарке Кехайова – немойте да се косите! Дрогарката СлаНинова, видна отвсякъде крушовишка биволица и наша ненагледна лидерка, е преминала висшата партийна школа на дрогаря прокиснал дръгалефски биволар и е ногу, ама ногу печена в такива дела като загуба на електорат и отиване на жълтите павета! Нейният ментор постигна невиждани в световната политика резултати – от 52,8% гласували за него, свали тази електорална подкрепа на 2,8%! Понеже не го спряха, той успя, чрез лабораторията си, в която вареше в големи казани интриги, компромати и лъжи, да докара резултата на ДеСеиБе до 0,8%! Епохално и недостижимо! Бравос, аферим, машалла, както казваха коалиционните ви партньори, с които се цункахте на Орлов мост! Така че нема да се пуашите – струна Курна ще ви докара до същите резултати, ако преди това не я сложите на фурна, бухахахаххахахаххааа!
29
ВЪН ТЕХНОИМПЕКСОВИЦА ОТ БСП!!! ДА СИ ХОДИ ПРИ МЕНТОРА И В ЛУКОЙЛ!!! Продажна крадлива селянка!!!
30
Тук кадруват Драго и Киро и затова е така
31
НАРОДЕ СТОЙ , ТА ГЛЕДАЙ - ЧЕРВЕНО ПОЛИТБЮРО -- ОТ МИЛИОНЕРИ , БСП / ДПС НА ВЛАСТ -- БЕЛИ АВТОБУСИ , ЧЕРНА ОГРАДА ОКОЛО ПАРЛАМЕНТА , ЕЛЕКТОРАТ - 80 + ГОДИНИ , --- ПОЛИТИЧЕСКО ИЗВРАЩЕНИЕ !
32
След дълги усилия, най-после се сдобихме с въпросника за кандидат-евродупетати, наложен от прокисналата крушовишка пача! Ето и самия въпросник: 1. Ти мене уважаваш ли ме, а? (да не се провалите още на първия въпрос, ей); 2. Харесваш ли моето управление? (има си хас да изтърсите някоя глупост); 3. Колко го харесваш? (защото нехаресващите управлението отпадат веднага); 4. Кой е любимият ти член (на партийката) от моето обкръжение? (гледай да не е оня, дето вика: „с едни колеги от ДС ще мъчиме чужди дядовци!“); 5. К‘во ше ка‘еш за другите приближени? (давай с комплименти, ама не персонално, щото не знаеш с кой от тях изпитващата се търти в момента); 6. Коя ти е любимата лидерка на партийката? (въпросът е много коварен, щото нехаресващите стрина Курна потеглят към изхода); 7. Шмъркаш ли нещо? (малей…); 8. Как си с кючека? (ако си добре, чака те изпълнение на различни видове кючеци – крушовишки, турски (демек коалиционен), позитански и др., а ако има начин и брюкселски – все пак това е изпит, а не опашка в КАТ; 9. На кое място да те турим у списако? (тука не е добре да питаш кои са свободни); 10. К‘во ше ка‘еш за Бойко Борисов? (най-коварния въпрос, щото и да го одобряваш, и да не го одобряваш, кандидат-политиците за лансиране от стрина Курна вече са избрани от нея!). Айде, на печелившите – честито и за многая лета!
33
Вътрешнопартийната борба за власт в руската партия БСП с нищо няма да попречи на изпепеляващата победа на NASA в предстоящата космическа война срещу феодалните диктаторски режими. По-добре за червените крадци е да мислят къде ще се скрият, отколкото до се боричкат за власт.
34
Антипартийно малцинство с ментор Васил Самарски стои зад кризата в БСП в Казанлък. А самият Самарски дезертира и се записа да членува в организацията в Братя Даскалови.
35
КРАДЛИВАТА СВРАКА (КОРНЕЛИЯ) Е ЗАТЪНАЛА С ДВАТА КРАКААА... ТЯ Е КУКУВИЦА . ОТ ЧУЖДО ГНЕЗДО ИДВА НАГОТОВО В БСП
36
КАК ШАЮКАТА НА СУДЖУЦИТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ НЯКОЙ ДА ВЕ СВЕТНЕ ТИЯ ГИ ПОЗНАВАМЕ
37
Другарке от Казанлък . Видяхте ли сега колко ви е акъла ? Кой бе другарке ви накара да си изберете за шеф циганка ? Защо на пленумите и конгресите на милионерско - мафиотската партия БСП мълчите като Утки - защо поне един ваш делегат не стана на пленум или на конгрес да каже тези неща - защото сте страхливци . Сега ближете си раните вие Казанлъчани . И да е ясно на всички комуняги в България . Техноимпексова ще ви смени всички ви - и на ваше място ще сложи свои хора - за да си гарантира своето преизбиране за шеф на партията .
38
Там често ходи Р ОВЧ. Пред хората говори за некадърните КОРНЕЛИЯ, а след това се изсуши и говори срещу местните хора . Това е триглавата ламя корнелия, драго стойнев и Кире ... А зад всички тях стои Р Овч
39
Скъпа Стела, измъкване има още утре- отивате на конгрес. Трябва ви Конгрес ВЕДНАГА! И махнете от последния Устав на БСП всички последни корекции и измишльотици, които бяха измислени за персоналното благо на Нинова и пуделчетата около нея. Конгресът избира Председателя на БСП, а не лелите и роднините на село, уж били ЦЯЛАТА партия. Няма такива глупости. И кога в БСП /без последните години /и експертите от Позитано на заплата от БСП са "избирани" за членове на Националния Съвет. ГРУБА ГРЕШКА. щом са на заплата от Позитано да си знаят мястото, не на изборни длъжности.Крайно време е Нинова да се разкара оттам. ВРЕМЕ Е!!!,
40
Скъпа Стела, измъкване има още утре- отивате на конгрес. Трябва ви Конгрес ВЕДНАГА! И махнете от последния Устав на БСП всички последни корекции и измишльотици, които бяха измислени за персоналното благо на Нинова и пуделчетата около нея. Конгресът избира Председателя на БСП, а не лелите и роднините на село, уж били ЦЯЛАТА партия. Няма такива глупости. И кога в БСП /без последните години /и експертите от Позитано на заплата от БСП са "избирани" за членове на Националния Съвет. ГРУБА ГРЕШКА. щом са на заплата от Позитано да си знаят мястото, не на изборни длъжности.Крайно време е Нинова да се разкара оттам. ВРЕМЕ Е!!!,
41
да се благодарите,че демокрацията отне от другарката Нинова всичко и тя сега най-миролюбиво ви подменя активистите.Ама ако беше преди 1989 г....какво ви чакаше."Врагът с партиен билет","Ренегати","Предатели","Прехвърлили се при фашистите",а там вие вече си знаете пътя на понаказаните физически и изчезналите по тъмни доби.
42
До - 40 . Аз пък не съм съгласна с вас . Ние хората привърженици на другите партии в България искаме Техноимпексова да си векува дори като шеф на БСП . Защо ли ? - ами защото тя е много предвидима . Поне знаем че днес ще излъже десетина пъти , знаем , че ще направи скандал в парламента , знаем , че ще се регистрира в парламента - за да си вземе надницата и после дим да е няма , знаем , че където има протест тя ще е там и тъй нататък . Така , че няма за нас по удобен човек от нея , която да съсипе БСП . А Казънлъчани са несериозни хора - защото само след три седмици с плакати ще са на Базлуджа за подкрепа на Техноимпексова и БСП мафията . Там другарката с благи думи ще ги омайва но за ТЕХНОИМПЕКС и дума няма да се чуе . На хората препоръчвам ако имат път около Бузлуджа - да си слагат маски - защото другарите ще удрискат всяко кътче там
43
АМА МОМЕ ЛИ СИ, БАБА ЛИ СИ? ТАКА СИ Е ОТ 1944 ГОДИНА. БСП, ТОГАВА БКП ДА НЕ БИ ДА СА БИЛИ ДРУГИ? УБИХА ТРАЙЧО КОСТОВ , ПОСЛЕ КРЪСТИХА ТЕЦА НА НЕГО? СЕГА ЛИ ЧАК РАЗБРА С КАКВИ ДРУГАРЧЕТА СИ ИГРАЕШ?
44
Какви са тези 80 годишни председателки? Трябват по-млади зa да вършат работа. В организацията има по-млади борци. Двама сме на по 78, а третия ,който редовно идва на събеседване, е на 79 само. И яз се чудим къде гледахме като гласувахме, па сега,йок, отнема ни доверието. Искахме синя шефка и си я избрахме ама вече май сме за жълта.
45
НАЛИ КИРЕТО КОНТРАБАНДИСТА СЕ ЗАНИМАВА С ВЪТРЕШНО ПАРТИЙНИТЕ ДЕЛА? Е, ТОЙ ЩЕ ВИ ОПРАВИ! И С ДОН ДЖОЛАН НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ, КОМИСИОННИТЕ ОТ ГРИПЕН ЗАГУБИХМЕ, ГИНКА НИ СВИ ЧЕЗ, КРАВАТА ПЕНКА АБОРТИРА.... ПРОВАЛ СЛЕД ПРОВАЛ!
46
След като, с овации, си избрахте подхвърлената ви синя пачавра,сега си сърбайте попарата ! Но ,направихте и нещо добро ,ще отървете България от тази бопшевишка партия!!!
47
ЕБАН РОШКО- ЕБАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Ебан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
48
КЕФ!!!!!
49
Другари,споко,Вие си я избрахте да Ви,ръководи,а и да Ви бе натрапена,да се бяхте усетили,на време.Старите,изпитани ветерани,Ламбо,Мамбо идр.нямат ловджийски,нюх,не ПОДУШИХА ВРАГА.А той Ви превзе ОТВЪТРЕ.Късно е либе,за китка.
50
Малоумието, тъпотията, близогъзието и бойкопоклоничеството са ви обзели, меки задници от ПИК!!! Занимавайте се с миризливата си същност! Ограничете смрадливистта си до собствените си редици! Няма как да му помогнете на пожарникаря!
51
Дъртата брантия Стелчето я знайм! Дъртия Гошко Захариев я чука в дъртата дупара.
52
отговор на коментар
Глупости на търкалета. Губите изборите, защото Кмета Стоянова няма стигане! А, и ГЕРБ - също!!!
53
Другарю Heдялкoв, позволи ми да се обърна към теб с "другарю". Ти си наше момче, внук и син на комунисти. Преврата през 1989 г. ти попречи да бъдеш член на БКП. Пазим молбата ти. В нея си записал "Признавам Априлската линия на Партията...". Дядо ти е бил партизанин, а баща ти многократно е възпявал успехите на БКП в редица свои стихотворения. До преди 7-8 години ти пееше други песни. Докопа се до държавните пари и смени тона. Обикновен ренегат. Но такива като тебе с лопата да ги ринеш. Сега по темата. И в Монтана и в Казанлък секретарите на партийните организации на БСП не стават. Решили сме да ги пратим в ГЕРБ. И без това в ГЕРБ преобладава броя на ортодоксалните комунисти. Там са всички които сме решили , че не стават. Включително и лидерът им. Утре ще публикуваме твоята молба за членство в БКП в сайта чийто главен редактор и управител е г-н Kpaчyнoв. Вече сме говорили с него и със собственичката на сайта г-жа Бoзyкoвa. За твое сведение има много други медии които искат първи да публикуват този документ. По нататък ще публикуваме молбата r на твоя партиен лидер, оня с мушамата от Банкя.
54
отговор на коментар
говедо си ти
55
пак ви го казвам- Нинова е Троянската кобила на Винету! Така ли не го усещате, че блъфира "опозиция"
56
Петя, ти си една от овчите пyтки, които гласуват за ПП "Шайка". Ти си една от онези двукопитни , които Питека от с. Хераково успя да опростачи в последните 10-11 години. Въпреки това не намирам да имаш вина. Виновни са твоите майка и баща. Заченали са те в едно не искано от двамата eбaнe. Правена си в гъз и от пикоч. Де да беше от суроватка. Баща ти вместо да се изпикae на асъра го е изцедзил на майка ти в гъзъ. Грешка. Ето защо, когато те eбaт в гъзъ не позволявай да го пълнят с пикня. Аз съм Антон Тодоров, бивш трудовак в с. Герман.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Ами,другарко,ако наистина е така,КАКВО чакате ТИЧАЙТЕ в ДРУГОТО БСП!!! Да,да РАЗБИРА се ,че за ГЕРБ става дума,ТАМ предполагаме,че поне временно ще се почуствате ПО-ДОБРЕ! ГОРКО и на България с такива "партийци",ГОРКО и!!! НАРОДЕ????
59
Каква била работата. Първо партийната организация на Казанлък против Нинова. След това председател на ППО против Нинова. ПИК знаете ли какво е ППО. Има един въпрос защо писмото е до ПИК -официоз и пръв защитник на ГЕРБ. Много новини неудобни за управляващите се пропускат в ПИК. Човек малко мозък да има само като си зададе въпроса защо писмото е адресирано до ПИК му става ясно всичко.
60
ГЕРБ печели изборите в Казанлък като мафиотска група.Жена на зам.кмет(не той) взема на"търг" училище ,вече построи в двора на училището жилищен блок.Шефът на ссметосъбирането Чалъков командва при гласуване циганската общностДиректорът на "Арсенал" Николай Ибушев контролира работниците да гласуват за ГЕРБ.Шефът на кабелната телевизия(избран за депутат от ГЕРБ) задължава служителите си да гласуват за ГЕРБ.(В моментът има корупционен скандал с него) А дъртият 84годишен бивш секретар на БКП Георги Захариев иска да коли и беси в партийната организация
61
отговор на коментар
Баро Вкаров, бившата жена на ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКУ , е лекар в огромна болница, получава куп пари ,има страхотна къща - приличаща на замък / за каквато можеш само да мечтаеш/, с разкошна градина с цветя / за каквато аз желая/, така че дали отглежда тикви и ДОМАТЕ за разнообразие, мисля ,че е полезно за стройната й фигура !!! Така ,че не завиждай , а се хвани за мотиката и си осей и ти ,че да ядеш еко зеленчуци !
62
Стела я е страх, че Кметя на Карлово ,Кабагайдов, ше изпрати свои цигъни на отчетно-изборната конференция, за да я направи по-демонкрадтична а кумонизтите се боят от демонкрадцията, като от огън. Вие представяте ли си какво става, като се засили огъня при варенето на розово масло, в една розобойна? Кажат ли ви нещо, да знаете, че става дума за розобойните. Иначе защо жената ше се бои от отчетно-изборна конференция?
63
Герберите много се размирисаха и затова масово почнаха да плюят Нинова .То не бяха острови ,замъци ,суджуци султанки Златевци,Много им пречи Нинова и много ги критикува , все оядени безмозъчни пишат глупости ,сакън да не им отнемат парчето от баницата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Настъпи странно годишно време... Сутрин - нощ, вечер - нощ, а през деня съм на работа...

 

няма нови новини
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
сега
1662
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Главният прокурор с последни новини за банкера-беглец Цветан Василев
x
СВЯТ ДЕН! Честваме още веднъж Кръстовден
x