Вход
София
Времето в София 8 o C

Шефът на БЛС с остър коментар: Мангъров пресоли манджата!

Шефът на БЛС с остър коментар: Мангъров пресоли манджата!

на 18.11.2020
49110
0
Шефът на БЛС с остър коментар: Мангъров пресоли манджата!
Автор: ПИК
18.11.2020
0
49110

„Имаме задържане, а не растеж на болните. Около 40% са заразените всеки ден. Хората трябва да са подготвени за по-високи цифри на болните. Не трябва да изпадаме в паника. От пролетта до днес има огромна разлика, защото имаме повече познания за лечението на коронавирус. Имаше административни пречи от страна на НЗОК за разкриване на нови легла“. Това заяви д-р Иван Маджаров, председател на Българския лекарски съюз, пред BgonAir.

„До голяма степен се ръководим от принципите на спокойната ситуация и НЗОК, както и правителството трябваше да действа по-бързо. Цените на PCR тестовете няма да паднат. Ако стане 20 лева, гражданите ще обикалят лаборатории. Някои пациенти, които се задържат по-дълго е болницата, струват по-скъпо. Пари за първа линия ще има за ноември и декември. Няма легла единствено в болниците с новоразкрити ковид-легла“, каза още д-р Маджаров.

„Доц. Мангъров никога не е работил като общопрактикуващ лекар. Когато има положителен тест, цялото семейство започва да звъни. Телефонната любов между пациенти и лекари не е от днес. Всеки, който има доверие към личния си лекар, му се обажда, за да го пита за всичко. Доц. Мангъров малко пресоли манджата. Уплашиха хората с хронични заболявания да не ходят на лекар. Всеки звъни на джипито си за какво ли не. До 9 вечерта телефоните на лекарите не спират да звънят", каза още Маджаров.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22722
архив

Бабичка продава ябълки на пазара. От време на време подвиква:
- Ябълки от Чернобил! Ябълки от Чернобил...
Един човек я пита:
- Абе, бабе, ти луда ли си с тия ябълки от Чернобил? Кой ще ти ги купи?
- А-а-а, купуват, чедо, купуват. Я за тъща, я за свекърва...

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x