Шефът на "Вътрешна сигурност" Стефан Банков с шокиращи подробности за арестувани ченгета - ето какви "подвизи" са вършили

Акценти

Шефът на "Вътрешна сигурност" Стефан Банков с шокиращи подробности за арестувани ченгета - ето какви "подвизи" са вършили

66735
на 16.04.2021
Шефът на Вътрешна сигурност Стефан Банков с шокиращи подробности за арестувани ченгета - ето какви подвизи са вършили
Автор:   ПИК

Служителят си беше позволил дори и по време на отпуска и болнични. Става дума за бутикова дрога, предимно хероин и марихуана. Той се е занимавал с транспорта. Минималната сума, за която е транспортирал дрогата, е 1000 лв. Това каза пред Нова телевизия шефът на "Вътрешна сигурност" Стефан Банков по повод арестуван в София полицай.

препоръчано

"От няколко месеца се занимаваше с този вид извънработна дейност", уточни Банков.

Той каза, че арестуваният полицай, е бил един от добрите служители на СДВР. Работил е в столичното Шесто районно.

Банков определи и ареста на жандармериста в четвъртък, занимавал се с обири в София, като безпрецедентен. В началото той помагал с превоза на своите съучастници с личния си автомобил и им е осигурявал спокойствие.

Освен това той е давал и своя график на престъпниците. Стефан Банков каза още, че така ченгето-престъпник се е надявал, че ако бъде спрян, ще покаже служебната карта на колегите си и по този начин ще му се размине.

"Арогантно е поведението му, че ако групата се занимаваше с луксозните автомобили, той заради бързата печалба, е преминал към домовите кражби и е задигал бижута и ценности", описа шефът на "Вътрешна сигурност" престъпната дейност на полицейския служител.

Работим върху седем случая, каза Банков още за подвизите на жандармериста.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това