Шефът на НАП зарадва "синя" България

Футбол

Шефът на НАП зарадва "синя" България

6846
на 18.09.2023
Шефът на НАП зарадва синя България
Автор:   ПИК

Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов коментира темата с дълговете на Левски. Той потвърди думите на собственика на клуба Наско Сираков, че в последните месеци от страна на сините са внесени над 3 млн. лева в Агенцията по приходите.

препоръчано

"Така е, Левски погасява своите задължения. Наско Сираков е прав, но все още имат дълг. Те погасяват текущи задължения с малко погасяване и на старите.

Хубавото е, че го правят. Хубавото е, че изпълняват поетия ангажимент и вече не се намират в онази ситуация отпреди година и половина, когато отново гостувах във вашето предаване.

свързани новини

Сега имат много по-голяма дисциплина по отношение плащането на задълженията", каза Спецов пред бТВ.

Преди време от НАП обявиха, че ако от клуба, подкрепян от около половин България, не плащат в срок дължимото, Левски няма да продължи да съществува в настоящия си формат, припомни "Гонг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс
ПИК TV x
Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО) Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК