Шеф в ЦСКА се застъпи за Томаш

Футбол

Шеф в ЦСКА се застъпи за Томаш

8086
преди 4 часа
Шеф в ЦСКА се застъпи за Томаш
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Загубата на ЦСКА от Левски миналата събота в голямото дерби с 0:1 беше втора поредна след тази от Септември преди националната пауза и тя породи първите по-сериозни съмнения относно бъдещето на треньора Александър Томаш. Въпреки това, ръководството на клуба не обсъжда смяна на наставника и продължава да подкрепя 46-годишния специалист.

препоръчано

Тази позиция потвърди и Радослав Златков, новата важна фигура в Борисовата градина, на своята първа пресконференция миналата седмица. А тя не се е променила след загубата от Левски.

"Трябва да излезем от порочния цикъл - слаби резултати, смяна на треньора, смяна на изпълнителния директор, няколко пъти това се повтаря и собственикът напуска След това идва новият и всичко се случва отново. Аз стоя твърдо зад Александър Томаш. Казах му го и той го знае. В момента няма да се правят промени там. Чакахме го с такова нетърпение, сега трябва да му дадем време и резултатите ще дойдат", изрази увереността си Златков.

свързани новини

Томаш вече се фокусира активно върху зимната селекция на отбора, като заяви на пресконференцията преди мача с Левски, че след проведената подготовка през зимата тимът ще играе по начина, по който той иска, писа "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК