Шеф на ЦСКА: Стадионът е по-важен от титлата

Бетано
Футбол

Шеф на ЦСКА: Стадионът е по-важен от титлата

4855
на 23.11.2022
Шеф на ЦСКА: Стадионът е по-важен от титлата
Автор:   ПИК

В края на първия полусезон бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев се съгласи да говори пред "Тема Спорт" за есента на червените. В разговорът не бе подмината и аналогията с 2015-та година, армейския фалит и настоящата ситуация в Левски.

препоръчано

"Доволен съм, че когато погледна класирането виждам ЦСКА на първо място. Но за мен от много по-голямо значение е въпросът за стадиона да бъде решен в най-скоро време. Представете си вариант отборът да стане шампион, а да няма къде да играе. Смятам, че по-фундаментално и значимо събитие от това да построим нов стадион към момента няма. Естествено, ако върви с първо място би било прекрасно", заяви Георгиев.

"Светлината я има отдавна. Това, че в последно време клубът реши да осветли процесите по проектирането и разрешителните, които трябва да се извадят е може би с цел феновете да бъдат спокойни и да видят, че се работи по въпроса. Има много невидима за обществеността работа, която съм убеден, че досега е свършена и нещата са на финалната права.

Надявам се ЦСКА да е изиграл последния си мач на този стадион в този му вид, но това са дребни детайли. Дали го е изиграл или ще изиграе още 2-3 мача няма толкова голямо значение. Важното е, че колелото се е завъртяло и връщане назад не трябва да има. Надявам се ЦСКА да не стане отново заложник на политическата обстановка", добави още той.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс 4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес:
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК